Efter 4 dagars behandling

svinkoppor

Såhär gott folk, såhär ser man ut efter 4 dagars behandling med penicillin mot svinkoppor! Det börjar försvinna nu och med lite smink på det hela tycker jag väl mest att det ser ut som en vanlig tonårskris... Så förutom att jag ännu inte kan le riktigt ordentligt mår jag rätt så bra idag!

Egentligen så skulle jag vilja lägga upp en bild på hur jag såg ut när det var som värst bara för att jag själv ska kunna gå tillbaka och titta på mig själv när jag känner att jag har en dålig dag... Men jag vet inte, det känns aningen psykt att riskera att visa hela stan sina äckliga variga sår... Fast jag måste ändå medge att mina bilder som jag tagit dag för dag är rätt så roliga att titta på...Man får sig ett sånt där osäkert litet skratt precis som man inte vet riktigt om man ska skratta eller gråta för min skull. Mamsen tyckte jag var lite rolig när jag skickade en av de inzoomade bilderna innan hennes lunch på jobbet och skrev Smaklig måltid!

Hur som helst! Jag är på bra humör idag och det hoppas jag att ni också är! 
| |
#1 - - hannnii:

fint det har blivit då :) saknade dig hos josefin igår förresten!

#2 - - Anonym:

du går inte ut innan ALLT är borta. det smittar

#3 - - LinaJosefinBerg svarar::

anonym: Vad rolig du är hanne.. he he.... (fejkskratt)

Men du, jag ska nog se till att pussa över hela dig imorgon så du också får känna på hur det känns att plötsligt förvandlas till en utomjording i ansiktet!

AKTA DIG!!!(Du är dum och du kommer få ett straff som bara skrattat istället för att tycka synd om mig, så du vet!)

#4 - - Anonym:

vaaaaaa, jag var seriös?

#5 - - Johanna:

det ser ju bra ut nu i alla fall. Svinkoppor låter inget vidare.

#6 - - anonym:

hejsan ;)Gud vad skönt att man inte är den ända som har förvandlats till ett svinkoppe-offer :/ sökte runt på svinkoppor och hittade din blogg, (kämpar för att bli av med mina egna svinkoppor :(.....

#7 - - LinaJosefinBerg svarar::

Usch stackare ;/ Jag vet hur det känns! Men ha lite tålamod så går det över och försök att låta bli att pilla :D Jag har ett inlägg som är ännu värre ifall du du blev nyfiken ;) Vidrigt :Dhttp://linajosefinberg.se/2009/september/viss-lycka-av-att-bli-friskare.html#comment

#8 - - Nathalie:

Fick reda på idag att jag visst också har svinkoppor, vart lite rädd faktiskt! Har aldrig haft det förut och det kan ju bli att synas jättebra också..

Försvinner det lätt när man behandlar det med salva och så?

Upp