Sorbus aucuparia

Jag tycker om hösten. Jag älskar alla varma färger som man omges av när man är ute i naturen och jag tycker mörkret som smyger sig på tidigare och tidigare är super mysigt! Att Sveriges vackraste årstid är på ingång är inget vi ska bli höstdeprimerade av i år, det är något vi ska ta vara på. Ut och fota, promenera eller njut av den än så länge behagliga temperaturen!

Idag:
- Skola
Hade Hantverksorientering (stylist) på Ljunkan, vilket var den absolut underbaraste lektionen jag någonsin haft!Vilken omställning från alla dessa matematiska formler min hjärna aldrig vill förstå sig på! Vi har i läxa att lämna in en stilanalys tills nästa måndag, vilket låter... nästan som om det vore för bra för att vara sant!
- Tränade
- Tog promenad med Lovisa bort till BBKS sista match för i år!
Men inte för att titta på fotbollen direkt, för den hann vi inte se mycket av, utan mest för att få hälsa på alla goa grabbar! Det var väl ungefär en månad sen eller något jag ens såg skymten av Henric sist, så bara att få sig en liten pratstund med honom och få smittas av lite av hans leende gjorde att dagen fick sin stora betydelse! Vänner som han och Lovisa får mig verkligen att må bra :)

Och nu förstår ni, nu ska jag vara alldels för harmonisk och tända ljus och göra min spanskaläxa :)
Trevlig kväll!

Uppskattad kvällspromenad!

När man har varit i från sina vänner så pass länge som jag har nu, då finns det verkligen inget som gör än lika glad som att få krama om dom igen! Det var länge sedan jag uppskattade en promenad som den ikväll med Lovisa! Blev först en kort sväng med hennes hund och därefter promenerade vi bort till Julia där hon och Amanda chillade :) Och på sista sträckan hem genom skogen ringde jag Olle som fick göra mig sällskap per telefon så jag kunde koncentrera mig på annat än alla små otäcka ljud man får för sig att man hör när man är ute och går själv och det är mörkt ute.

Nu ska jag tvätta ansiktet med Klorhexidin, svälja en tablett och krypa ner till sängs!
Jag är taggad för skola imorgon :)

Efter 4 dagars behandling

svinkoppor

Såhär gott folk, såhär ser man ut efter 4 dagars behandling med penicillin mot svinkoppor! Det börjar försvinna nu och med lite smink på det hela tycker jag väl mest att det ser ut som en vanlig tonårskris... Så förutom att jag ännu inte kan le riktigt ordentligt mår jag rätt så bra idag!

Egentligen så skulle jag vilja lägga upp en bild på hur jag såg ut när det var som värst bara för att jag själv ska kunna gå tillbaka och titta på mig själv när jag känner att jag har en dålig dag... Men jag vet inte, det känns aningen psykt att riskera att visa hela stan sina äckliga variga sår... Fast jag måste ändå medge att mina bilder som jag tagit dag för dag är rätt så roliga att titta på...Man får sig ett sånt där osäkert litet skratt precis som man inte vet riktigt om man ska skratta eller gråta för min skull. Mamsen tyckte jag var lite rolig när jag skickade en av de inzoomade bilderna innan hennes lunch på jobbet och skrev Smaklig måltid!

Hur som helst! Jag är på bra humör idag och det hoppas jag att ni också är! 

Once you have tasted flight

When once you have tasted flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been, and there you will always long to return.

- Leonardo da Vinci 


Svinkoppor smittar inte djur

Det är lördag och för andra kvällen i rad hindrar mina vackra svinkoppor i ansiktet mig att gå ut och roa mig. Jag känner mig lite smått deprimerad och lider väl lite lagom mycket för att förhoppningsvis få en helt annan syn på livet när jag väl blir frisk. Det gäller att ta vara på det, när som helst tas det ifrån dig.

Hoppas ni i klassen får en jätte rolig fest tillsammans och hoppas alla ni som snart kommer att befinna sig hemma hos Amanda för ännu en krökarkväll får det super kul! Själv ska man hoppa in i duschen, fixa håret för första gången på flera dagar och ta en promenad bort till Anders mamma. Hon vaktar en hundvalp ikväll som jag har tänkt spendera kvällen med. Svinkoppor smittar inte djur så det passade ju mig alldeles utmärkt...

Jag och djur går faktiskt väldigt bra ihop :) Vi har det roligt tillsammans!

Oversized seqiuned bow sweater


http://crownlesskings.blogspot.com/

Var inne på Lookbook tidigare idag och fick nästan ta ett djupt andetag efter att jag hade skymtat denna bedårande tröja! Åh vad jag vill att den ska vara min med hela mitt hjärta! Det måste nog varit nog den finaste tröja jag någonsin sett! Sorglig nog har flickan i fråga hittat den på thrifted, som är någon form av second hand om jag inte är helt ute och cyklar.

Men om nu någon någonsin skulle sen den här tröjan till salu någonstans...
Då kan ni väl köpa den åt mig så  lovar jag att jag ger er dubbelt upp? :D

Det står nämligen LinaJosefinBerg dolt över hela den här också om ni inte ser det (a)
Och på ungefär hälften av det som kommer från hennes garderob också för den delen...
Nejrå, nu överdriver jag! Men jag skulle inte ha något emot att byta hennes mot min direkt!

I didn't have a coat until last weekend

by Topshop


Mitt första och enda köp från Stockholm blev denna underbara bakelse med  krage och ärmuppslag i  gräddvitt siden och söta små svarta rosor till knappar :)  Det var precis som om det stod LinaJosefinBerg med dold text över hela kappan så förälskad jag blev jag så fort den åkte på i omklädningsrummet och jag blev  helt enkelt bara tvungen att ta med den hem hur opraktisk den än kommer bli att ha när det blir kallt och smutisgt ute :)

Tänk er den är kappan, ett par svarta super smala jeans och ett par höga ankleboots...
Åh, det får i alla fall mig att längta till hösten!

(Har varit på Vårdcentralen för andra gången nu och äntligen fått ut pencillin. Det funkade bättre att komma osminkad, för då var ingen tvekan om att det var det som behövdes! Blir inget jobb för mig ikväll, ingen skola för mig imorgon men förhoppningsvis ser jag någorlunda ok ut på måndag...hehe....Jag ville förstås brista i gråt på nytt när läkaren sa det. Min helg då? Måste jag hålla mig inomhus hela helgen om jag inte vill skrämma iväg folk?!? Ok, Lina nu behärskar du dig och går lugnt och sansat ut från rummet och tackar så mycket för hjälpen... Du är 17 år, kom ihåg det...Det här är  bara en liten bagatell av allt hemskt som du kommer drabbas av totalt i livet...Ett kort men nästan outhärdligt kapitel i ditt liv som du snart har läst klart...Liten bagatell... Inte så farligt...(värsta jag varit med om) och så länge du håller dig inomhus kommer ingen ens få reda på hur fruktansvärt vidrig du ser ut just nu...)

förhandsvisning av District 9Lek med tanken att din kontinent som du bor på plötsligt blir invarderad av speciella utomjordingar, som ordalag kallas för kräftor på grund av sin likhet med den sydafrikanska gräshoppan Parktown Prawn. Du är tjänsteman för säkerthetsföretaget MNU och har i uppdrag att bevaka det läger som kräftorna placerades i efter att de blivit kvar på jorden som flyktingar. På jakt efter utomjordingarnas kraftiga vapen utlöser du plötsigt ett utomjordiskt virus som börjar förändra ditt DNA, vilket leder till att nästa gång du vaknar upp har din hand plötsligt förvandlats till en svart och grov kräftklov! Du tvingas fly för att ta reda på hur du kan bli en vanlig människa igen, samtidigt som du blir efterlyst över hela världen. Tiden går och för var timme som går blir  du mer och mer lik en kräfta.

Jag hade självklart aldrig gått och sett den här filmen om det inte hade varit för att jag hade fått tag i 4 stycken förhandsbiljetter. Hanne gick efter några minuter, men jag, Olivia och Lina bestämde oss för att stanna kvar och hoppas på att den skulle komma igång snart. Vilket den inte gjorde förrän de sista minutrarna då man faktiskt började känna lite sympati för de stackars räkorna som blev behandlade på samma sätt som afrikanerna blev behandlade under Apartheid. (Det sambandet hade jag förstås inte haft en tanke på förrän efteråt då Niklas berättade att han trodde kritikerna skulle tycka om filmen bara för att den hade ett väldigt bra budskap.

Vi får vänta och se vad den får för kritik i tidningarna när biopremiären äger rum den 28 augusti. Jag skulle aldrig rekommendera någon att gå och sen den, men kanske fanns det ännu mer dolda budskap i filmen som jag var för blind för att se och  för dum för att upptäcka som gör den värld att se för filosofer och alienfantaster. Av mig får den inget betyg alls. Jag kan inte ens förstå hur det kommer sig att den faktiskt visas på bio för allmänheten om ett par dagar.

LinaJosefinBerg har aldrig varit äckligare.

Jag känner att jag är nära döden just nu. Bakterierna rent ut sagt äter upp hela mitt ansikte. Jag kan inte ens titta mig själv i spegeln utan att brista i gråt. Jag ser hemskt ut. Jag ser så JÄVLA äcklig ut. Jag har aldrig sett en hemskare bild av mig själv spegeln.

Så jag har panik just nu. Samtidigt som jag är så jävla rädd för att det inte kommer att gå över eftersom det bara blir värre och värre. Tänk om hela mitt ansikte håller på att frätas bort! Tänk om jag i flera år framöver kommer att få leva med en massa ärr! Eller tänk om det går så långt att jag blir tvungen att amputera bort större delen av ansiktet för att få bort alla bakterier! Eller om det bara är ett första tecken på någon dödling sjukdom jag kommer få reda på att det är 3 veckor för sent  då jag ändå redan hunnit gå och la livet av mig.

Nej, ingen skola för mig imoronbitti. Jag ska ringa och gråta hos Vårdcentralen och vägra gå därifrån förrän de skrivit ut något riktigt starkt och bra som förhoppningsvis kan ge mig tillbaka livet igen. Jag kan inte ens le längre utan att hyn spricker.

Annars dagen i stora drag:

-skola
Det var hemskt, jag ville bara därifrån!
- stan med bror
Jag är hans personliga stylist och hjälpte honom att investera i en snygg väska. Ingen som jag kände igen fick komma nära mig och det var alldeles för många speglar överrallt som påminde mig om hur hemsk och äcklig jag såg ut! Men Niklas tyckte synd om mig. Han sa att vi kunde åka hem och inte behövde titta på en väska idag när jag brast i gråt efter skolan och då tyckte jag han var så gullig trots att jag var jätte pinsam och gjorde mitt bästa för att återhämta mig igen.
- jobb 16.00 - 22.15
 Stackars alla kunder som fick äcklas av mina variga utslag i ansiktet och runt munnen. Jag tyckte verkligen synd om dom... Hoppas dom inte blev så skrämda att dom aldrig mer kommer  att komma tillbaka bara...

Jag vill inte ens skriva ner det här egentligen, men fan vad jag ska läsa det här sen när jag grinar för att vi har det lite stressigt i skolan. Det är inget, INGET emot hur jag har det just nu!

The hardest part of life

Jag har aldrig tyckt mer synd om mig själv som jag gör just nu och idag har jag i princip gått med gråten i halsen hela dagen. Och inte blev det bättre av att jag var på Vårdcentralen och dom bara kanske kunde svara på vad det var! Och inte nog med det... Läkemedlet jag skulle ha var slut över hela stan förutom i Lambohov och det tog mig mer än 2 timmar att ta bussen dit ut eftersom mamma hade bilen! Dessutom hade jag klackskor idag och fötterna värke värkte när jag försökte lokalisera mig i äckliga vidriga Lambown! Jag hatar det stället nu. Det gjorde mig alldeles tårögd. Och förutom det så missade jag min buss tillbaka till mig, så jag fick ta en annan buss och gå jätte långt vilket gjorde mig tårögd igen eftersom jag tyckte synd synd om mig själv som både fått utslag i ansiktet och hade värkade fötter i onda klackskor. Barrfota genom skogen fick jag gå och aj aj aj vad det gjorde ännu mera ont på fötterna fast inte där remmarna från klackskorna hade suttit åt....

Jag har aldrig haft några problem med min hy i ansiktet och blir nästan glad när någon enstaka finne dyker upp någon gång per år (yes, tänker jag! Lite normal kanske jag är...) så jag har nog aldrig riktigt förstått hur äcklig man faktiskt kan känna sig, men nu! Nu förstår jag precis hur det är, hur det känns som man lika gärna skulle kunna ha en stor fet kuk i pannan istället eftersom det ändå känns som all uppmärksamhet riktas mot sina utslag/finnar/blåsor eller vad man nu kan ha som får hela självförtroendet att dala när man möter någon. Usch, det känns verkligen hemskt! Jag kanske insjuknar i depression i veckan...

Och förlåt om jag är lite hård i orden såhär mitt i all vrede och sorg, men jag lovar att så fort min hy blivit som vanlig igen så kommer jag uppskatta den som aldrig förr! Jag kommer gå och vara glad för ingenting och bli så himla duktig i allt som tack för att det inte stod skrivet i mitt öde att hela mitt ansikte skulle bli ett enda stort sår vid 17-års ålder! Gud, läser du det här? Ska vi göra en överrenskommelse?


bilddefination av depression på google

Annonsera på BubbleroomMin mamma är ett riktigt Tradera freak och har ständigt egna auktioner igång och köper och säljer saker stup i kvarten! Hon ser det som en rolig hobby som hon kan tjäna lite extra pengar på och eftersom det verkar vara så enkelt så tänkte jag att "kan hon kan jag" och la själv upp en annons härom veckan, fast på modesighten Bubbleroom. Gick galant! Dröjde inte många dagar innan det trillade in mejl från folk som var intresserade och imorse hade det trillat in en liten summa på bankkontot som klargjorde att jag verkligen hade lyckats! Blev en cykeltur till postbrevlådan i Ekholmen precis innan den tömndes ikväll :)

Så om ni är som jag och pysslar ihop armband när ni får en stund över eller har något snyggt klädesplagg över i garderoben tycker jag absolut att ni ska pröva att göra detsamma! Jag känner mig nästan som en riktig designer ikväll som har lyckats sälja något jag tillverkat på egen hand :) Härlig känsla!

Lovers in Japan

Fjärilsregn

Jag tror fortfarande att jag befann mig i en helt annan värld under den här kvällen! Allt  var helt otroligt, fantastiskt, sagolikt, makalöst, enaståendet, fenomenalt, obegripligt, svindlande... jag skulle kunna fortsätta här i all evighet och komma på underbara ord som beskriver konserten och känslan jag hade inom mig under hela kvällen! Och för att inte tala om stunden då Chris Martin sprang ut på scenen till konfettiregnet och  jag plötsligt tittade upp och såg när hela den stjärnklara himlen fylldes av miljontals färglada fjärilar som virvlade omkring över hela stadion...

ColdplayInte långt kvar nu! Jag, Hanne, Olivia och Amanda tar bussen till Stockholm idag, direkt efter skolan och tidigt imorgonbitti kommer vi att vara på plats utanför insläppet! Hur underbart?!?

Look alike a modebloggerskaJag var på stan häromdagen och bad Simone att ta på sig ett fint hårband inne på Monki, och så plötsligt slår det mig att hon blev slående lik Amanda Berg! Inte till ansiktsdragen kanske, men håret! Det är identiskt! Dom måste ha köpt samma peruk eller något... Dom får ju för sjutton precis samma lilla bullkant ovanför hårbandet, samma bena... den lilla minimala utväxten... längden.... Ja, håll bara med mig om att slående lik var ordet!

Annars idag:
- Skola (bara kul än så länge...!)
- Cyklade raka vägen hem till Amanda där hon, jag, julia, Moni och Lina tog vara på det fina vädret :)
- Åkte hem, åt Taco med la familia.
- Cyklade tillbaka till stan och gick på BodyAttack med Julia (höll på att dö igen...)

Godnatt alla glada!

That was then but this is now

Lina börjar första klass, Hagbyskolan
skolan

Jag älskade skolan när jag var liten. Det jag mest såg fram emot var timmarna då jag fick skriva långa berättelser och fylla ena efter den andra anteckningsboken med mina egna fantasier. Oftast fick jag ta hem och skriva klart, men det gjorde mig ingenting. Var en berättelse igång skulle den avslutas. Jag tyckte också mycket om att räkna. Helst ville jag vara först klar så att jag skulle hinna räkna i extra böckerna innan det blev dags för att fortsätta med nästa kapitel. Äpple, päppel och päron, jag var så orolig att jag inte skulle hinna med alla och jag minns att jag och min dåvarande bästis Linnea fick flytta ifrån varandra för att Anita tyckte vi sneglade för mycket på varandra. "Matte är ingen tävling och ni ska veta att det inte är alltid den som blir först klar som är bäst" förklarade hon för oss och jag förstod ingenting. Allt var ju redan lätt som en plätt, varför skulle man då räkna sakta?

Imorgon börjar jag 2:a året på gymnasiet och det finns inte ett endaste ämne jag kan se på samma sätt som då. Varenda kommande timma i skolan är en en utmaning. Allt du missar får du ta igen förr eller senare för att kunna hänga med. Läxor är inte längre något man klarar av på en kvart tillsammans med sina bästa kompisar över ett mellanmål hemma i köket. Målet i matte är inte längre att kunna 9:ans multiplikationstabell utantill och godkänt i svenska är inte att ha fantasin till att skriva roliga berättelser. Nej, idag är det andragradsekvationer och formella debattartiklar utan språkliga fel som krävs och som mål ska du helst vilja kunna rädda hela världen en vacker dag.

Vilken tur att man inte visste hur livet skulle bli när man var liten, hävdar pessimisten.
Börja älska skolan på nytt redan idag, råder realisten.

Välj själv vilken inställning du ska introducera vardagen med som rullar igång imorgonbitti :)
Jag har i alla fall bestämt mig för att jobba på det andra altenativet.


den 16 augusti 2009

Äleklinta, Öland sommaren 2009


Benen, ryggen, armarna, axlarna, rumpan... Varenda parti känns hårt som sten idag sen sedan jag och Lina gick på Bodypump igår och lyfte vikter till tankar som skulle ta oss till en förfest där man drack bira och tryckte i sig chips. Mina bräckliga muskler skakade sig igenom passet och jag trodde faktiskt att jag skulle dö ett par gånger, så allt som allt känns det rätt så skönt att jag åtminstonde lever idag :)

Jag hann också laga mat till min familj. Det blev lövbiff och klyftpotatis med ugnsbakade grönsaker och till det sommarens helt klart mest populära sås, sommarsåsen. Och som väntat blev den lika omtyckt i min familj som den blivit hos resterande som kommit hem och bjudit på mat efter att ha varit på middag hos Amanda Kaller, the one with the magic hands... Ingen gör den så god som hon.Ha en bra dag idag och alla ni som ska börja skolan imorgon:


NJUUUUUUUT!


av att det faktiskt är en hel och inte en halv dag kvar på lovet... (om ni är morgonpigga som jag vill säga)

den 15 augusti 2009

En kväll med ölandsgänget där vi tjejjer bjuder killarna på mat, spelar ett spel liknande Alias och avslutar kvällen med att se en skräckfilm som fick mig att garva out loud dom gångerna då jag inte slumrade till och skyllde på att "men jag lyssnar faktiskt...." Filmproducenter kan verkligen ha vild fantasi ibland.

Och så en sista fest för sommarlovet 2009 ute på Alexandra Bäckstedts land i Rimforsa. Mycket glatt folk och så jag någonstans mitt i smeten som har det bra bra bra och roligt roligt roligt. Det var så kul att träffa alla igen och ytterligare än gång får jag bli sådär alldeles till mig över hur vackra landställen somliga verkar ha! Ungefär hälften av folket sov över och jag somnade med kläder och skor på precis som om jag vore ett litet barn. (Jag undrar om jag någonsin kommer att få känna mig vuxen i min lilla kropp... ) Vaknade upp dagen efter desto piggare än de andra och drog med mig några ner till bryggan för att passa på att njuta av solen som stundtals dök upp mellan molnen. 

Med andra ord:
Ibland blir man sviken. Ibland är man förvirrad. Ibland tror man att man befinner sig i en ond cirkel bestående av bekymmer man inte orkar ta sig ur. 

Och så ibland träffar livet så rätt. Det blir mitt i prick och man får sig en sådan där tankeställare då man frågar sig själv vad sjutton man har gjort här i livet som gör att man förtjänar att ha det så bra?

Precis så känns det ikväll och trots att ögonlocken är tung och det känns som att jag så fort jag lägger mig på sängen kommer jag slockna och falla i lika djup sömn som Törnrosa.


ChildhoodGör det du också!

härliga sommar!Idag tackar vi för den stora solen och det perfekta badvädret som Corren utlovade igår....
(definitivt ironisk)

Hade hur som helst en mysig kväll på Steves med Amanda och Anna igår :) Inte tyst en minut! Vi gick hem till Anna efteråt med sällskap av Alex och Sacco :)

Seems like we lost it

Jag vilar  på wakeboarden, Grebbestad 2009


Efter att ha känt mig lite halvt sjuk hela dagen igår såg jag till att vara riktigt duktig idag istället, vilket resulterade i att jag infann mig på gymmet redan klockan tolv! Gick på ett pass som höll på att ta död på mig och inte  gick det lättare av att  träningsverken i ryggen fortfarande satt kvar sen vi var ute och lekte på sjön i söndags, men bra kändes det! 

Det bar hem för lite käk och därefter raka vägen tillbaka till stan igen! Jag hängde efter Amanda som hade tusen nivetsånnadärnödvändigaköp att ta tag i (man handlar så lite, men det går åt så mycket), medan det endast blev det ett linne och en almenacka för min del.

Och förlåt för att jag påminde er om att skolan drar igång snart genom att nämna almenackan, men än är det några dagar kvar att ta vara på! Gör som jag och se till att ni har lite roliga planer att avsluta sommarlovet med :) För mig väntar ännu ett par utflykter och det hoppas jag att det gör för er med!

Stockholm 4-6 augusti

Jag och Elin Kling


Stockholm var sista målet på min lilla resa jag gjorde genom Sverige. Lina och jag tog nattbussen dit efter att ha spenderat en hel dag i Göteborg och kom fram strax efter sex på morgonen då staden knappt hade vaknat till liv. När det börjat ljusna ordentligt och vi kände oss utvilade efter att ha försökt vilat lite på centralen tog vi en morgonpromenad mot Gamla stan, beställde varsin omelett och slog oss ner på ett jätte mysigt café! Veckans NU ersatte morgontidningen och därefter blev det att strosa runt lite i småbutikerna i väntan på att stan skulle öppna.
Vid 13.00 hade mamma bokat helkroppsmassage a 50 minuter åt oss på Spa Paus på Östermalm. Det blev en bit att gå i hettan, men väl framme var det värt varenda extra svettdroppe man hade gjort av med. Jag somnade nästan så skönt det var och visst gick vi där traskandes tillbaka till stan och önskade att man hade råd att unna sig skönhetsbehandlingar oftare! Vad bra man skulle må!Det var även påvägen tillbaka som vi gick rakt in i Elin Kling! Såklart så kunde jag inte låta bli att spela på situationen och försöka få det att låta så naturligt som möjligt att jag ville knäppa en bild på hon och jag. Det var hennes übersnygga pojkvän som knäppte bilden (kan ha vart bland de snyggaste killarna jag någonsin har skådat!) och för er andra som ännu inte fått er en pratstund med modedrottningen kan jag ju tala om för er att hon var riktigt riktigt trevlig att prata med!
Skämt å sido, jag syfter på Amanda nu som jag vet blev mest avundsjuk.. hihi ;)Hur som helst. Pengarna for åt alla håll och kanter där i Stockholm! Det var nog tur att vi ena dagen följde med min Faster till kalkstensbrottet ca 1 mil utanför Stockholm så att vi åtminstonde sparade en dags shopping :) Det är en jätte mysig lagun som passar perfekt att åka till om man inte vill bada mitt i stan och man dessutom har 3 hundar som vill följa med också.Den kvällen lagade vi också en jätte god middag hemma i huset , som både jag & Lina blev sugna på att efterlikna här hemma.  En jätte god laxrätt var det, med räkor i ingerfäramarinad och sparris med någon speciell ost och rostade pinjenötter och till det stekta spenatblad med färskpotatis och rom respektive sötsursås. Till efterätt blev det hasselsnötsglass och kaffe framför Bolt.

Sista dagen var vi uppe tidigt och utnyttjade tiden väl inne i stan innan bussen förde oss hemåt vid två. Den dagens klipp blev varsina jätte söta byxdressar (ser precis ut som om de vore klänningar!) på Beyond Retro. Lina var klipsk och hittade både, så jag riktigt önskade att den ena skulle vara för liten för henne så förälskad jag blev!

Jag är otroligt svag för blomster vet ni väl?

Wakeboard ute i Rängen

Och jag älskar livet just nu


Igår hade jag en av mina bästa dagar på sommarlovet! Jag, Julia och Amanda följde med Amandas familj ut med deras båt i Rängen och lekte ute på sjön i stort sett hela dagen! Först blev det wakeboard, vilket går bättre och bättre för allihopa! Amandas pappa konstaterade att nu minsann kan vi faktiskt säga att vi inte bara har provat på att åka,  nu utövar vi själva sporten. Han är våran personliga tränare Pelle, och jag var mäkta imponerad på de erfarenheter han själv besatt!

Framåt eftermiddagen provade vi även på att åka bakom på någon slags skedliknande madrass, vilket slog att åka ring med hästlängder! Vi satt, ibland låg på där och skrattade och skrek konstant. Magen knep sig och träningsverken jag har i hela kroppen idag känns riktigt jävla härlig!

På kvällen sen blev det chill på min balkong med Olle, Gusse, Vickan och Lina. Jag var rätt så slut, men det var kul att träffa grabbsen som man numera inte träffar mer än någon gång i månaden. Det var annat förr, men jag antar att man inte kan få allt här i livet på en och samma gång...

Berg slussarKan man tänka sig. Linköping har sina vackra vyer den staden också. Igår åkte jag, Amanda och Julia dit och slog oss ner: - Först för att sola och bada och framåt kvällen för att ha picknick utanför Ulf Lundell konserten. Blev en riktigt klassisk sommardag med dopp i slussarna och flitigt  korsorsdlösande av mig och Victor. Framåt eftermiddagen bjöd Adam Zollner  och de gänget med oss på en fartfylld båttur mot Sandviken och tillbaka och gav mig dagens lyckopiller för dagen. Hann träffa mycket folk och samtidigt njuta av att bara sitta och prata vid hamnen med två av sina bästa vänner på kvällen och samtidigt äta sig mätt på rostbiff, potatissallad och körsbärstomater.

Grebbestad

Grebbestad 2009


I Grebbestad  gick tusan drömmar inför sommaren i uppfyllelse på en och samma gång. Det var som att befinna sig i paradiset. Båtturerna längs skärgården, dagen vi spenderade på ön och brände upp oss nästan hela högen, After Beachen, kvällarna vi spenderade ute på krogarna och blev bjudna på cider, Björn Rosenström konserten (stämpeltricket) och den eviga väntan på att få den beställda maten på Mac Olssons gatukök.

Och så klart det bästa, det bästa på hela sommaren....
Att jag fick åka wakeboard!

Även fast jag inte är särskilt bra kan det vara det bästa som finns, som jag hitills har provat på. Vilken frihet. Vilken känsla!

Mot Josses avskedningsfest!Och kanske lägger ni märke till att även den mest godtrogna mörka brunetten behöver förändringar...

I would love to be a bum

Öland, på Allvaret 2009


Att leva kan verkligen vara fantastiskt.


Malmö, Öland, Grebbestad, Göteborg & Stockholm, - jag tror inte ens att ni kan föreställa er hur underbart jag har haft det! Jag har rest runt till de platser jag själv suttit och pekat ut,  kunnat göra precis vad som fallit mig i smaken och varvat avkopplande dagar på sagolika platser med ett fartfyllt festliv på Västkusten i inte mindre än 2 veckor!

Jag känner mig nästan som en ny person. Humöret har inte varit på sådan här topp på länge och bara jag tänker tillbaka på allt jag har fått vara med om blir jag alldeles sprattlig i hela kroppen! Min sommar är fulländad nu. Jag har fått göra allt jag drömt om att få göra och lite till. Vad mer kan jag begära? Nu är jag hemma igen och känner mig så lycklig som bara en människa kan känna sig. Jag behöver inte så mycket mer på ett tag så länge inget tar dessa minnen ifrån mig.

RSS 2.0