Sorbus aucuparia

Jag tycker om hösten. Jag älskar alla varma färger som man omges av när man är ute i naturen och jag tycker mörkret som smyger sig på tidigare och tidigare är super mysigt! Att Sveriges vackraste årstid är på ingång är inget vi ska bli höstdeprimerade av i år, det är något vi ska ta vara på. Ut och fota, promenera eller njut av den än så länge behagliga temperaturen!

Idag:
- Skola
Hade Hantverksorientering (stylist) på Ljunkan, vilket var den absolut underbaraste lektionen jag någonsin haft!Vilken omställning från alla dessa matematiska formler min hjärna aldrig vill förstå sig på! Vi har i läxa att lämna in en stilanalys tills nästa måndag, vilket låter... nästan som om det vore för bra för att vara sant!
- Tränade
- Tog promenad med Lovisa bort till BBKS sista match för i år!
Men inte för att titta på fotbollen direkt, för den hann vi inte se mycket av, utan mest för att få hälsa på alla goa grabbar! Det var väl ungefär en månad sen eller något jag ens såg skymten av Henric sist, så bara att få sig en liten pratstund med honom och få smittas av lite av hans leende gjorde att dagen fick sin stora betydelse! Vänner som han och Lovisa får mig verkligen att må bra :)

Och nu förstår ni, nu ska jag vara alldels för harmonisk och tända ljus och göra min spanskaläxa :)
Trevlig kväll!
| | 4 kommentarer |

Uppskattad kvällspromenad!

När man har varit i från sina vänner så pass länge som jag har nu, då finns det verkligen inget som gör än lika glad som att få krama om dom igen! Det var länge sedan jag uppskattade en promenad som den ikväll med Lovisa! Blev först en kort sväng med hennes hund och därefter promenerade vi bort till Julia där hon och Amanda chillade :) Och på sista sträckan hem genom skogen ringde jag Olle som fick göra mig sällskap per telefon så jag kunde koncentrera mig på annat än alla små otäcka ljud man får för sig att man hör när man är ute och går själv och det är mörkt ute.

Nu ska jag tvätta ansiktet med Klorhexidin, svälja en tablett och krypa ner till sängs!
Jag är taggad för skola imorgon :)
| | En kommentar |

Efter 4 dagars behandling

svinkoppor

Såhär gott folk, såhär ser man ut efter 4 dagars behandling med penicillin mot svinkoppor! Det börjar försvinna nu och med lite smink på det hela tycker jag väl mest att det ser ut som en vanlig tonårskris... Så förutom att jag ännu inte kan le riktigt ordentligt mår jag rätt så bra idag!

Egentligen så skulle jag vilja lägga upp en bild på hur jag såg ut när det var som värst bara för att jag själv ska kunna gå tillbaka och titta på mig själv när jag känner att jag har en dålig dag... Men jag vet inte, det känns aningen psykt att riskera att visa hela stan sina äckliga variga sår... Fast jag måste ändå medge att mina bilder som jag tagit dag för dag är rätt så roliga att titta på...Man får sig ett sånt där osäkert litet skratt precis som man inte vet riktigt om man ska skratta eller gråta för min skull. Mamsen tyckte jag var lite rolig när jag skickade en av de inzoomade bilderna innan hennes lunch på jobbet och skrev Smaklig måltid!

Hur som helst! Jag är på bra humör idag och det hoppas jag att ni också är! 
| | 8 kommentarer |
Upp