Cidinho & Doca - Rap Das Armas (Club Mix)Kan bli något annat än partysugen när man hör den här låten?
Nix!

Valborg imorgon!
Blir landet med jag vet inte hur många.
Men först sminkning på FACE, där jag äntligen ska få lära mig att sminka mig.
En av förra årets födelsedagspresent från Olle och Jakob som jag tar vara på nu :)

Förresten så var jag och brorsan inne hos honom och köpte en slips till avslutningen.
Så nu är vi plötsligt två i familjen som avgudar Olle Nilsson.

Jag har även gått på stan med Julia idag och förälskad mig i en kavaj.
Men den finns bara i storlek 32.
Vilket betyder att jag måste gå ner x antal många kilo för att kunna ha den.
Men det kanske jag gör.
För jag vill så gärna ha den! 

Och en sak till bara.
Gabbi ringde idag från jobbet.
Hon är inte arg för att jag sökt mig yttligare ett jobb i smyg.
Hon sa att hon bara var glad för min skull.
Att det var ett bevis på att hon hade rätt varje gång hon sa till mig att jag har
"det där lilla extra inom den serviceinriktade branchen"
Känns väldigt bra.
Att hon alltid är så förstående.
Och att hon bryr sig om än mer än vad man tror.


Ciao!

Studentskiva 25/4

I lördags var jag, Julia och Oscar servitriser på Honkens och co. studentskiva. Fixade välkomnsdrinkar, serverade vin till maten, fotade och stod i baren och agerade bartendrar i baren fram tills dess att Henric tillät oss att festa på vi också och därmed blev inte vi inte mycket till hjälp längre ;) Riktigt riktigt rolig kväll!Jag och Julia -här till en början då vi inte riktigt visste var vi skulle ta vägen då vi inte knappt kände igen någon...Folket började droppa in...


Och här anlände äntligen favoriten själv !(henric i mitten)

Amanda Hansson var äckligt snygg!

Okänd, Bivve och Edvin var stiliga!¨

Julia var snygg!

Grodan var på bra humör!Tuff bild jag knäppte på Müller

Och så äntligen fick man komma in och slå sig ner vid borden! Dags för mig att....

Servera lite vin!

Vilket visst blev lite för mycket för Mr.Dabro som slukade en hel kanna... 

VIssa höjde glaset och sjöng med....Vissa fixade boopsen...

Sen blev det dags för lekar! Här: "Vem jökar bäst?"

"Vem suger bäst?"

Inte Kajsa eller Jossan tyvärr, men dom sög på rätt bra ändå ;)

SnyggOlle och Kullman

Yttligare en lek på gång

Jag och Julia i baren ;)

Okänd kvinna som fick till ett väldigt bra kort med kameran bara....

Angelica bjöd på sig själv och så Rickard ; )

"Vem är sötast?"JULIA! :)

Jag hade hur kul som helst hela kvällen! Alla var så snälla och goa och ja,
nu är det väl bara att vänta på att det blir våran tur!

Dagen efter blev det jobb 12-10 och det var inget roligt vill jag lova! Jag och Julia sov hos Olle och jag var så seg på morgonen att jag endast drog på mig en stor grå tröja och åkte dit i samma smink och klänning från gårdagen och fick spela överdrivet glad och pigg hela dagen för att hålla mig på alärten...

Men men.
Det var värt det utan tvekan!

-skiva


Ikväll blir man serverad av Julia och Lina.

Bilder från landet kommer nästa vecka. Underbart var det iaf!

!!!

MAN KAN BE GENOM GUD TILL BLOGGEN!

Tittade nyss på mobilen och såg att jag fått sms från Gabbi.
Eftersom vädret håller i sig  kommer hon med en "tråkig nyhet" att jag inte får jobba imorgon.
Tråkig...
Pyttsan.
UNDERBAR!

Amen.

Ha högt tempo utan att stressa. Det är ett utav Coop Extras 7 motton och det är ungefär vad jag suttit och intalat mig själv de senaste timmarna. Inte stressa Lina. Håll bara ett högt tempo. Enda sättet att spara tid är att använda den. Så. Gör något nu. Få någonting gjort. Bli inget nervrak. Livet är strålande, yes it is!

Men jag har engelska nationella prov imorgon. Writing. Hoppas jag får skriva om något som har med droger att göra. Det är det enda jag kan skriva om då jag skrev en uppsats om det förra veckan. Please....

Jag har också engelska nationella prov imorgon. Muntligt. Det är skrattretande. Jag är rätt så duktig på att säga "Yeah...yeah... me too.... yeah.....". Alldeles för duktig nästan. Vad blir det? Ett starkt VG kanske? Ja, självklart!

Va positiv. Va positiv. Va positiv!

Imorgon, direkt efter jobbet bär det nämligen direkt ut till Fjälla där Tärnskär ska firas för fulla muggar!
Och om jag längtar... Jag kan knappt bärga mig! Ska bli så fruktansvärt skönt att komma ut på landet och få festa till det lite nu när jag haft fullt upp hela veckan. Släppa på gasen lite och låta spriten ta över...

Nej. Det sista menade jag såklart inte. Så kul ska vi inte ha det. De flesta vet ju vid det här laget hur jag blir när jag blandas med sånna starka saker och det undvikar jag helst. Kul, härligt, spontant och underbart ska jag ha det!
Och jobbet på lördag... Kan inte Gabbi ringa och säga att de inte behöver någon extra personal? Eller ska jag ringa själv och höra med henne? Vågar jag det? Nej. Men ska jag göra det ändå?

Tänk va skönt om jag slipper jobba på lördag!
Ja, tänk vad skönt!
Va på landet och leva livet, sola, bada, njuta?
Jag måste verkligen överväga att ringa till Gabbi imorgon..
Ska det va så svårt, egentligen?
Jag måste inte bete mig som en ängel hela tiden?
Visst?

Började precis fundera till vem jag skriver till just ikväll? Det känns som det här börjar likna en nattbön till Gud innan sängdags. Fast det kanske det kan vara? Kan man be till Gud genom bloggen, tror ni? Finns Gud? Finns det någon där uppe som hör mina tankar nu?

Äsch. Så djupa ska vi inte bli nu!
För att komma in på andra tankar låter jag er ta del av mitt mycket charmerande mail jag fick idag. Jag tycker det ger en sån där "Naaaw, men farfar då....." röst i huvudet på än och jag blev riktigt varm inombords när jag tänkte på vilken tur jag har som har honom kvar i livet fortfarande. Gud? Hör du mig nu. För jag vill att han ska bli så pass gammal att mina barn hinner träffa honom. Fixar du det? Bra. Då kan jag sova gott. Godnatt!

Och Amen ja. Det får man inte glömma när man ber.

"Hej Rara Lina! Tack för bilderna.Du är en duktig fotograf. Men jag är inte lika duktig på datan. Jag har försökt att flytta över bilderna till "Mina Bilder" men inte lyckats. Men så ringde jag min datakonsult, Niklas Berg, som instruerade mej. Så nu är   bilderna där dom ska vara. Puss o kram från farfar o Kerstin"

Att utmana ödet är en frihet.

Simhallen idag med klassen. Det stod simhopp på planeringen, vilket hade triggat igång mig rejält och gjorde mig aningen besviken när ynka 5 minuter av elevlektionen var ägnad åt trampolinerna. Endast 2 hopp / person dessutom. Jahopp. Då får jag väl börja med att göra en bakåtvolt och sedan försöka på en dubbel då. Mm... Adrenalin!Mamma säger:
- När man blir stor behöver man inte längre bekräfta en massa saker för sig själv. Då litar man på att man kan och tror på sig själv istället. Den där adrenalinkicken man strävar efter försvinner med åren.

 Är det så, tror ni? Att man börjar välja det säkra före det osäkra ju äldre man blir? Kommer jag också växa upp och prioritera att vara hel framför att riskera att bli skadad?

Tänk om jag står där uppe på Bungee Jumpen, samma sommar som när jag tar studenten och ställer mig frågan;
Varför tusan utsätter jag mig för det här? Äsch, jag skiter i det och flyttar tillbaka till trygga Sverige där det inte gör så mycket om jag inte orkar ta tag i livet. Där finns de ju andra som kan göra det åt mig.

Scary.

Lina svarar:
- Nej mamma, så länge jag fortsätter att vara lika liten och inte blir knubbis på riktigt så kommer jag alltid att behöva bekräfta för mig själv att jag har modet kvar till att göra vad jag vill. ´

Att utmana ödet är frihet. En slags flykt från livet och alla förvrängda obesvarade tankar.


Hektisk vecka.


Öland, sommaren 2006

Den kommande tiden väntar mycket, mycket jobb för min del.

Idag, onsdag:
Coop Extra 18.00 - 22.15

Fredag:
Coop 16.00 - 20.00

Lördag:
Linds Café 12.00 - 17.00

Söndag:
Coop 12.00 - 22.15

Dessutom måste jag hinna med att träna och till helgen väntar dessutom en hel del roliga planer som ska hinnas med.
Hektiskt period på gång, med en annan defination. Nu gäller det att jag planerar ordentligt och håller en hyfsad ordning och struktur någonstans där uppe i hjärnan så att jag inte ballar ur totalt. Skolan måste ju hinnas med också!

Tror det tämligen passar sig med en långpromenad istället för att ta cykeln för att rensa tankara lite. Ha det fint och kom och storhandla på Coop Extra ikväll så kanske ni blir bemötta av en glad LinaJosefinBerg! Ciao

Det sägs att man kan vara sin egen advokat

Men man kan inte vara sin egen domare.

Det är inte längre viktigt hur man har haft det, utan hur det framstår att man har haft det.

Av den orsaken att jag har vissa språkliga brister i mitt skrivande läser jag tidningen varje morgon i hopp om att jag både ska få ett utökat ordförråd, bli mer allmänbildad och få lite koll på vad som händer i världen. Taskigt nog brukar jag komma på mig själv med att ha bläddrat förbi de mest centrala nyheterna för dagen och ha fastnat för helt andra artiklar än vad mitt egentliga syfte var med att läsa tidningen. Pirater kapar båtar i Somalia, på vilket sett berör det mig? Facebook gör oss lika fåfänga som kändisar, det låter intressant! Facebook, det har ju jag men inte försöker jag efterlikna någon kändis?

Det sistnämna är Calle Norléns rubrik i dagens söndagskrönika i DN, 19 april 2009, som verkligen fick igång mina tankar. Calle anser nämligen att begreppet "Image is everything" aldrig har varit sannare och att semestern "snart bara är en en enda insamling av bildmaterial till Facebook". Det är inte längre viktigt hur man har haft det, utan hur det framstår att man har haft det.

Det låter ju helt brutalt och jag börjar fundera. Jag själv är ju en av dom som gång på gång lägger upp bilder, kanske inte mestadels på Facebook, men som på bloggen ofta är generös med bilder och öppen med mina innersta tankar. Jag offentliggör i stort sett nästan hela mitt liv och låter vem som helst få ta del av det. Vem som helst kan kika in här och hålla sig uppdaterad om vad gör om dagarna, hur jag mår och vad jag tycker och tänker om saker. Man behöver ju knappt prata med mig i det verkliga livet för att få en uppfattning om hur jag är som person.

Med andra ord kan jag med hjälp av min blogg styra många olika personers uppfattningar om mig. Jag kan välja vad jag vill skriva om och på så sätt både påverka både antalet läsare och era åsikter. Flest läsare har jag alltid på söndagarna då flesta verkar vilja veta vad jag hittat på för rackartyg under helgen då jag inte är någon snäll och skötsam flicka som brukar sitta hemma och titta på Robinsson med familjen. De gånger då jag utmärkt mig eller begått något misstag är antalet läsare alltid fler än de perioder då jag är skötsam och håller mig i skinnet. Många är bara intresserade att läsa om mig när de hör att jag inte skött mig, då jag antagligen inte har levt upp till den som många tror att jag är.

Om jag skulle vilja att folk som gick in här uppfattade mig som den perfekta flickan som har allt och alltid är snäll mot allt och alla, samtidigt som jag skulle vilja skriva om vad jag gör om dagarna skulle jag alltså få tänka till rejält varje gång innan jag öppnade käften eller bestämde mig för att dricka ett glas vin. Jag skulle aldrig få göra fel och alltid tvingas att handla rätt för att inga behöva ljuga om hur jag haft det.Men finns sådana perfekta flickor överhuvudtaget?

Nej.

Varför får jag då bilden av att många som bloggar lever det perfekta livet? De har alltid har så roligt, har alltid så mycket roliga saker för sig och ser alltid så perfekta ut? Och dessutom nämner de varenda besöksrekord de får som om det viktigaste med bloggen är att man har många läsare. Var deras syfte med att starta en blogg att få så många som möjligt att tycka att just jag är den där perfekta flickan? Tycker de att andras personer uppfattningar om än är viktigare än den uppfattning man har om sig själv? Är det det som leder till att de väljer att  bara skriva om de bra sakerna? För är det inte när man mår som sämst man egentligen har som störst behov av att skriva av sig?

Att kändisar som bloggar många gånger tycks leva perfekt beror på att de lever på sina egna varumärken. De får många gånger inga jobb om de inte är omtycka av folket och då är det väl förstårligt att de inte kan vara helt ärliga på sin blogg i alla situationer. Men vi privat personer som inte syns mycket mer än i våra egna städer, vad har vi för anledning att sträva efter att andra ska se än som perfekt? Våra riktiga vänner tycker inte mindre om oss för att de inte händer särskilt mycket i våra liv eller om vi gör bort oss lite grann. Vi behöver inte skriva som om vi vore förebilder för hela världen.

Avslutningsvis vill jag säga att jag tror att många behöver tänka till en extra gång när man suktar efter att va som en viss person, många gånger för att hon ser så förbaskad bra ut och verkar ha det så fantastiskt bra just därför. Vilka man istället borde se upp till är människor, vackra som mindre vackra, men som har hittat livsglöden genom att leva på det sättet som just de trivs bäst med. Och det oavsett om det är att festa på helgerna eller sitta hemma och titta på Robinsson med familjen. Människor som vågar visa både sina starka och svaga sidor och som lägger energi på att ha det bra, istället för att sträva efter att skriva på ett visst sätt så det verkar som man har det bra. Människor som åker på semester för att ha det bra, och inte för att fresta andra med fina bilder på falska leenden.

Alla älskar Peder 17 år!Mitt älskade älskade Öland


På väg hem...

Hejsan! Nu sitter jag i bilen, på väg hem från mitt älskade öland. Niklas har varit snäll och lånat ut sin iphone och jag har aldrig förstått varför man ska ha en sådan här avancerad sak, men nu vet jag. Den är för tusan helt awesome! Du kan få reda på allt, när du vill, var du vill. Vilken pryl. Den skulle verkligen underlätta mitt liv om den vore min...
 
Nog om fantasier. Dagarna här har varit fantastiska! Det känns ungefär som jag är på väg hem från en utomlandsresa, så varmt och soligt vi har har haft det. Och hela min härliga släkt jag fått träffa också, ingift som genetisk, - underbara hela högen!

Nu ska jag läsa in lite lpu-koder, vi kör precis över ölandsbron vilket innebär att jag har gått om tid på mig, 3 timmar för att vara tydlig. Hörs ikväll!

Glad Påsk

PÅSKEN FIRAS PÅ:

ÖLAND
torsdag-måndag
Sammanfattning måndag - onsdag

8/4 idag:
- Jobbade 9.00 - 17.00
- Hämtade upp Lina och tog med henne till Ikanohuset för att hämta mina kläder (!) jag glömde på Linds i lördags.
- Träffade upp Jonas inne i stan efteråt och så tog vi bussen hem hit och tog det lite lugnt och innan han åkte hem till mig spelade han lite gitarr för mig, som han visst lärt sig sedan vi umgicks sist.

7/4 igår:
- Började dagen med jobbintervju på Coop Extra
- Åkte sedan hem och städade lite, fixade iordning mina garderober och organiserade fram en skohylla och spikade upp spikar på väggen, som plats för mina väskor.
- Tränade först Afrofans, sedan BodyPump och avslutade träningen med mitt traditionella 10-minuters löp.
- Solade
- Cyklade hem till Honken och myste med hans kattunge Wilma. Även Grodan, Rasmus och Micke (vi kallar honom det, för jag tappade precis bort namnet på den tredje killen) kom och gjorde oss sällskap och då blev det en runda med  bilen för att leda efter något ställe som hade öppet runt midnatt och lånade ut filmer, men utan resultat.

6/4 måndags:
-
Var hemma på morgonen och bara chillade
- Schyssade tjockisen Olivia till stan på cykeln (hon vägrade cykla själv tjock som hon är och tänkte ta bussen annars) och gick och myste lite i solskenet. Lina kom även ner till stan och då blev det en Bosses för våran del, som ledde till att vi träffade på Daniel och Zollner som vi slog oss ner på Steve's med.
- På kvällen blev det att grilla hos Filip där vi hade en rent ut sagt en ganska störd kväll!  Det var han, jag, Lina, Amanda, Julia, Adam och Daniel som åt mat och körde Intim hela kvällen, där frågorna som inte hade något med Sex att göra sorterades bort ganska snabbt. Gamen gick som vanligt igång på ordet "knulla". Ja, för blir en tjej knullad eller knullar hon?  Killar, har ni blivit knullade någon gång? Osv osv. Behöver jag skriva att vi hade det roligt och att det erkändes både det ena och det andra under kvällen? Haha!

För en positiva värld!Jag tänkte börja med att skriva ner en riktigt egoboost till mig själv:

JAG ÄR SÅ JÄVLA BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST IBLAND!!

De senaste dagarna har jag nämligen gått och skaffat mig ett till jobb! Jag var på jobbintervju på Coop Extra i tisdags och redan på eftermiddagen  ringde de och ville att jag skulle komma och provjobba idag eftersom det hade med andra ord, blivit förälskad i mig på en gång. Åh, toppen! Lite cred för att man är glad, positiv och framåt tyckte jag minsann att jag gjort mig förtjänt.

Jobbade idag från 9.00-17.00
Ungefär lika mycket som jag jobbar totalt sett under en hel månad på Linds Café.
Dessutom gick tiden hur snabbt som helst och jag i kassan på Coop var ju som att placera handen i handsken.
Och stämningen på jobbet, underbar!

Frågan är:
Hur ska jag klara av bli en jobbnarkoman och tjäna mycket pengar, samtidigt som jag måste träna regelbundet för att inte explodera inifrån och klara av skolan UTAN att inte isolera mig helt och hållet och tappa kontakten med min umgängeskrets?

Svar:
Jag är född i oxens tecken, är envis som en tjur och klarar av att göra allt, bara jag vill. Varför skapa problem som inte finns? Och ärligt talat så hade jag inte aldrig ställt mig frågan själv om jag inte hade en (jag är riktigt sur och besviken på henne nu) sådan pessimist till mor. Hon ska alltid vara så fruktansvärt NEGATIV och allttid ta för givet att ingenting går. Blir hon glad när jag knappt varit hemma på flera dagar och ringer och säger att jag gått och skaffat mig ett jobb? Nej. Knappast. Hon hittar alla möjliga fel och brister i allt jag gör och lyckas med och tycker jag ska tänka igenom valet noga innan jag skriver på något kontrakt. Och då har hon trots allt tjatat på mig sedan förra sommarlovet att jag måste se till att jag har något sommarjobb i år tills jag fått skrika till svar att hon ska sluta tjata på mig. "Mamma, det löser sig" Snälla va lite positiv och sluta bekymra dig hela tiden!"

Och vem hade rätt?
Jo.
Som vanligt.
Lina Josefin Berg.
Vem var negativ?
Mamma.
Vem var positiv?
Lina Josefin Berg.
Vem sa?
Planera Lina, tänk på framtiden, var ute i god tid, sök sök SÖK!
Mamma.
Vem sa?
Det löser sig mamma, det har alltid löst sig för mig och man mår mycket bättre av att inte bekymra sig.
Lina Josefin Berg.

Mamma är 47 år och påstår att hon har mycket mer erfarenhet än mig.
Lina Josefin Berg är 16 år och tycker att mammas erfarenheter är bullshit.

Mamma är en negativ person, ser sig som smart eftersom hon ser problemen innan de blivit till.
Lina är positiv person och tycker att man kan va på bra humör så länge det finns några problem och lösa dem efter hand.


När jag blir stor ska jag skriva en tackbok, ägnad till min mamma som ska lyda ungefär såhär:
"Tack mamma. Tack för att du aldrig trodde på mig,  aldrig stöttade mig eller kunde se något ur mitt perspektiv någon gång. Tack för att du var så fruktansvärt negativ hela tiden att du fick mig att vilja bli tvärtom och göra precis tvärtemot vad du sa. Tack för att du fick mig att gå min egna väg i livet. Visst hade det varit skönt om jag hade haft åtminstonde en föräldrer som peppade mig, belönade mig och klappade händerna åt mig när jag nådde något av mina mål, men man kan ju inte alltid få allt här i livet. Tack för att du stoppade mina bekymmer som inte fanns i egen ficka och lärde mig att, fan vilket tråkigt liv man får om man är negativ.

Ännu en gång skiter jag fullständigt i vad mamma säger, gråter en skvätt över att det känns jobbigt att hon inte kan va lite positiv för min skull och lär mig att " det spelar ingen roll om hon har rätt eller fel i slutändan, jag vill ändå aldrig bli en sådan som tvingas vara negativ och sprida pessimist bara för att i slutändan få rätt."

Snälla, kan ni inte bara hålla med mig om den saken?


Sammanfattning fre-sön

Igår 5/4:- fika, påskbord, fika hos mormor och morfar
Jag satt och läste lite ur min engelska bok Go Ask Alice med min översättningspenna, hjälpte dem att öppna bifogade filer de fått på mail, lärde ut hur man förminskade bilder på paint och så diskuterades de såklart "Varför allt detta glas i kycklingen?" De försökte även lura på Niklas fula slipsar att ha på avslutningen, men där blev det ett tydligt och bestämt nej från min sida, då min bror ska vara snygg när han går ut nian och inte se ut som en retrobög.
- Träning på Nautilus med tjejjerna, - blev 2h hårdträning för min del.
De andra var lata, med undantag Lovisa för en gång skull!
- George Coffe 18-30 - 21.00
Jag var inte särkilt hungrig med tanke på den mängd mat det bjudits på hos mormor, men de andra tryckte i sig både mat och efterätt och vi hade nog kunnat sitta där hela natten (förutom Lina då, som gick djupt in i sig själv ett tag) så mycket vi hade att prata om och sällskapssjuk som jag är finner jag det riktigt behagligt att gosa ihop sina vänner och slå sig ner på ett fik och bara prata oviktiga saker i timmar. Jag läste förresten häromdagen i Corren att struntprat är märktbart betydelsevärt för människan och att det faktiskt är viktigt att man pratar lite skit ibland. Man övar på sin sociala talförmånga vilket är a och o för om man lyckas i livet eller inte.

4/4 - Vaknade upp hos Lina, tidigt som tusan i och med att solen strömmade in genom fönstret
Satte mig och läste tidningen i trädgården och gjorde förberedde mig inför jobbet. Cyklade, endast i klädd i tröjan på bilden, först till stan för några ärenden och sedan vidare ut till Ikano - högt sjungande för mig själv med Kikki Danielsson i hörlurarna, lycklig! Kom fram lite för tidigt, så passade på att köpa mig två par skor på skopunkten innan jag anlände till fiket. Blev ett par vanliga vita och ett par svarta klackskor för mycket bra pris!
- Jobbade 11.00 - 16.00
Hade läst att de skulle komma några kändisar till Ikanohuset, så Gabbi frågade om jag var lebb så mycket jag pratade om att Laila Bagge skulle komma dit. Och yes, hon gick igenom caféet flera gånger eftersom konferensrummet ligger påväg mot våra toaletter. Janet kom och drack te hos oss, så med henne bytter jag några ord och avslutade med att jag tyckte hon hade en riktigt snygg jacka! Det kom även fram en kille till mig, alldeles för gammal för att passa mig och drog den klassiska raggningsrepliken "Du var verkligen bland de vackraste jag sett, skulle inte jag kunna få ditt nummer?"  Tror ni jag tänker som jag  borde? Nixpix. Jag ger ut det och Gabbi tycker jag var dum i huvudet som inte skyllde på att jag hade pojkvän eller något liknande.
 Efter jobbet träffade jag hela gänget och frågade om de kunde tänka sig att ställa upp på en bild med mig, eftersom "jag har några killkompisar som avgudar till till tusen och skulle bli så ofattbart avundsjuka på mig då!"  Klart du ska ha en bild, sa Laila då och så var det bara att bre på ett léende och försöka att se så snygg ut som möjligt! Och yes, jag var skapligt stolt efteråt!
- Käk med Lina på Steve's uteservering
Första måltiden på dagen och fy tusan vad det smakade bra! När solen försann  bakom kyrktornet förflyttade vi oss ner till St.Lars kyrkan och slog oss ner där och delade på min Budapest jag gjorde mig väl förtjänt till på jobbet!
- Blev hem till Lina för att sega lite, cyklade till stan för ett ärende igen och mot kvällen kom Amanda, Julia och Anna. Skitpeppa på att festa, så blev att cykla till Adam Zollner klockan tio och mingla runt lite.
För mig blev det en nykter, men mycket rolig kväll (jag=duktig), och för andra raka motsatsen. Det hjälper inte att jag troligtvis är den i gänget som gjort allt man inte ska göra på fyllan utan männsikan lär sig inte förrän den begått misstaget själv. Men det är bra, för man lär sig ju utav misstag och blir förhoppningsvis ännu klokare än vad man redan är.. höhö. Jag blev till exempel uppfostard på jobbet idag efter att den där mannen frågat efter mitt nummer, för när en norsk kille försökte kyssa mig på kvällen och liksom inte förstod att jag inte alls var ute efter samma sak blev jag snabb med att få ur "Nejmen, nej nej nej, det här går inte, jag har ju pojkvän!!!"

3/4

- Hoppade över Fysiklektion för att ta ut nu-äre-lov känslan i förväg!
Aja Baja Lina, det där var sista gången!
- LOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!
Firades med en glass från Bosses med klassen efter skolan!
- Gick på stan  och var bl.a med i Cubus jeanstävling
Japp. Jag kan va riktigt jävla pinsam ibland, haha! Och bilden blev så ful så det inte är klok, men va sjutton! Lite barnslig mår man bra av att vara ibland och det är väl alltid kul att se hur många x antal år man kan klä ner sig i med kläder! Mohaha, tävla du med på www.cubus.se ;)
- Middag med tjejjerna hos Lina Gamsäter på kvällen!
Tack för kvällen darling!


Laila BaggeSka ut till mormor om en halvtimma och bli bjuden på fikabröd och lunch, så inte hellre nu på morgonen får jag någon chans att summera de senaste dagarna, som för övrigt har varit de BÄSTA på mycket länge! Helt ofattbart vilken otrolig påverkan temperaturen och vädret har på mitt humör och livssyn och det känns precis som om jag krypit ut ur min egna vinterdvala och föddts på nytt så mycket energi och glädje jag har i kroppen just nu!

Mer ingående på hur underbart jag mår hinner jag inte gå. Jag har nämligen tänkt att städa lite på rummet innan jag åker iväg, som tyvär inte har hållt sig vidare städat när jag endast kommit och gått och slängt in de saker jag inte behövt de senaste dagarna. Men förutom min korta text här ovan så antar jag att bilden förklarar ungefär tusen gånger bättre hur mitt liv går som på dans just nu,  -  för det är precis vad det gör och jag är så  förbannat glad och lycklig och hela packetet som hör till!

Ha en bra dag
och jag hoppas såklart att detta vårväder har haft samma påverkan på er!
XoXo

Ny jacka!Igår slog jag till på stort och bad Kalle köra ner till stan och köpa den här jackan/tröjan til mig. Det var klubbdag på Vero Moda och eftersom vi här hemma är så inriktade på rabatter så tyckte jag att jag var riktigt sparsam som köpte den på 20% rabatt! Och för de pengarna som jag "tjänade" på att köpa den igår så köpte jag ett par strumpbyxor att ha till idag!

Nu har jag bråttom, som vanligt!  Det är vår, vilket betyder att jag är på bra humör och då är det sista jag vill att sitta hemma vid datorn och  blir det lätt att jag far och flänger till alla möjliga platser. Nu ska jag försökta fixa schyss av Niklas ut till Ikano för ett ärende, sen ska jag raka vägen hem till Lina Gamsäter där jag är bjuden på middag!

Ha en bra fredagskväll!


Ren total jävla lycka!När jag var liten var vår för mig,
att äntligen få gå till skolan
med min blommiga fleecetröja i alla möjliga starka färger

Idag var vår för mig
REN TOTAL JÄVLA LYCKA!

Gå på stan med solen i ögonen
Träffa på en massa härliga glada kompisar och få hoppa upp i Henrics famn
Ta en Bosses glass och sitta och glassa i solen under filbyterstatyn
Gå på stan och äntligen tycka det är meningsfullt att kolla på vårkläder
Cykla till skolan hem och tillbaka utan vantar

Välkommen tillbaka värmen!
Jag är redan förälskad i dig.Och dum som jag är har jag lyckats blivit lurad hela 2 ggr idag:

1.  Första gången var när Henric sa;
- Lina, det går ett rykte om dig.
- Vadå för rykte? 
-  Att du har en könssjukdom...(äcklig min) Har du det?
Och min hjärna som alltid börjar rensa igenom varenda händelse från de senaste dagarna när någon säger sådär började koppla det till något helt annat relaterat till igår och jag  tyckte inte alls det var roligt och blev jätte illa till mods. Kul rykte! Haha!
- April April! (och stenen ramlade ner från hjärtat igen, puh!)

2.
Andra gången var när jag fick ett sms av JozzePozze som skrev att hon fått brev från STS där det stod att hon hamnat hos en familj i Las Vegas och jag blev helt till mig! Tänk att bo i Las Vegas ett helt år, herre jädrans! Eftersom jag själv har varit där vet jag ju hur sjukt grymt det är så berättade självklart för mamma om hur gärna jag ville vara i hennes sits nu och gick och var lite halvt avundsjuk sådär, framåt nio då någon skrev på msn:
- APRIL APRIL :D:D

RSS 2.0