Du kan inte styra över känslor.Vad tror du är starkast? Jordens dragningskraft eller den dragningskraften som kan uppstå mellan två individer? 
Det jag vet är att ibland kan dragningskraften mellan två personer  vara så stark att man blir beredd att offra allt för att inte få den att dö ut. Du offrar hela din själ, hela ditt psyke och hela ditt liv för att du vet att någonting finns där. Och det är någonting du inte kan sätta ord för, något du inte ens kan beskriva med dina innersta tankar, men som du vet bara finns där. Och dina känslor vägrar dö ut så länge den där förbannade känslan finns kvar. För det är ju fortfarande samma person som får dig att känna att magen vänds upp och ner, att den befinner sig i fritt fall och snart slutar andas. Det är fortfarande samma varelse som ger dig hjärtflimmer, hur långt bort från atmosfären du än lyckats komma.  Du kan liksom inte råför det. 

Inatt är det en sådan där natt då jag skulle kunna sitta upp tills gryningen och bara tänka. Det spelar ingen roll att klockan sakta tickar framåt,  just nu skulle inte ens solen kunna få mig att vakna upp från mina funderingar. Om det finns en endaste person som verkligen kan få ens inre att väckas till liv, är det då värt att riskera hela själen, hela psyket och kanske hela livet för den stunden om man vet att allt snart kommer falla sönder igen?
| |
#1 - - Desse:

måste va ärlig, vet ingen som skriver så fint som du gör lina !

#2 - - Lina:

Svar: Åh vad kul att höra, tack så jätte mycket Desse! :)

Upp