Tandläkartid 08.00

Det var inget annat än jobbigt att gå upp klockan halv åtta idag för att besöka tandläkaren. Jag höll nästan på att somna där jag satt i läkarstolen och för första gången så tillät jag mig själv att blunda under tiden tandläkaren undersökte mina tänder. Jag har alltid tyckt att det känts konstigt förut och plågat mig själv med att kolla rakt upp i det där starka ljuset som gör att man blir tårögd, men i morse var jag så trött att det inte fanns några andra alternativ. Direkt när jag kom hem kröp jag ner i sängen igen, lättad över att jag inte hade några hål och belönade mig själv med att ta lite choklad från brors rum och satte på Walk the line. Har sett bättre filmer, men den var helt ok och absolut värd att se.

Igår kväll var jag hos Louise Nilsson och kollade hockey tillsammans med henne, Erica, Andy & Adam. Mysigt folk! Efteråt satte vi på The Notebook och den var däremot en av dom bästa filmerna jag sett. Hann förvisso inte se klart slutet, men filmen i sig var helt underbar! Man fick lust att lägga till varenda scen på minnet och sättet den är filmad, naturen runt omkring, kommer Svergies filmindustrin någonsin komma upp i den nivån?  Hann även att kära ner mig i hennes hus och varje gång jag kommer till nyrenoverade hus jag inte sett förut får jag lust att bli husarktiekt.

Kvällen innan spenderades hos Alex där vi var ett gäng som festade. Blev en riktitg lyckad kväll trots att det var jag som somnade först och på morgonen därpå började vi dagen med lite fyllekäk på kebabbaren. Värt!  Cunning klippte sig och Lina och Malin kom även ner till stan och då blev det pratstund på Steve's. Jag passade även på att ta lite snygga modellbilder på Cunning och Andy och resultatet blev allt som är motsatsen till dåligt. Eller hur? ;)

image80

Idag tänkte jag ta dagen som den kommer. Ska börja med att duscha och göra mig fräsh och sen får vi väl se vad som dyker upp. Kanske blir det att träffa Lovisa ikväll. Var ett tag sen nu och hon är saknad vill jag lova. Är även sugen på att baka om någon är på?
| |
#1 - - Olivia:

Hay din filur! Hörde att du stötte på far min imorse! Stackars dig som fick gå upp så tidigt. Saknar dig med ska du veta, men vi ses ju i alla fall på måndag :)

#2 - - Carro Borg:

Walk the Line är ju den bästa filmen genom tiderna !!! jag älskar den filmen speciellt han som spelar Jonny cash, han är så grovt sexiigggg. :P

Upp