Sovit hos Julia

Vaknade upp hos Julia idag efter en minst sagt ganska misslyckad kväll igår. Det skulle varit fest i Hackefors och även fast jag inte hade särkilt höga förväntningar på kvällen hade jag inte räknat med att man inte fick stanna längre än till tio. Istället fick vi stå och mingla på bron med ett onödigt hopp om att vi skulle få komma in igen. Kallt. Andy räddade mina stackars förfrysna händer och fötter genom att bjuda in mig och Julia tills hans vindsrum dit även Rulle kom så småningom. Blev desto mysigare och jag tyckte att vi hade det rätt så trevligt där efter allt. Med tanke på vad vi gjort tidigare under kvällen blev det rena rama drömmen att få komma in där.

Nu är det breakfast-time och efter det bär det av till mormor. Hann inte åka ut dit igår så det blir att komma och överraska henne idag istället. Till kvällen hoppas jag på fest igen och jag skulle bli väldigt glad om den inte behöver sluta likadant som igår,
| | En kommentar |

Caffelatte med kanel

Idag började jag dagen med en Caffelatte, precis som jag gjort de senaste dagarna. Har aldrig tyckt om kaffe vidare bra förut, men  för varje Caffelatte jag blandar till med skummad mjölk, sprutgrädde och kanel tycker jag bara om det mer och mer. Och eftersom det innehåller lite koffein så inbillar jag mig att jag blir piggare också och det är då aldrig fel att bli såhär på loven när det oftast blir sent om kvällarna. Igår så började min dag så sent som fyra då jag cyklade iväg till Henric en stund. Var länge vi sågs så det blev en värd stund med lite mys, prat, Fifa 08 och så hjälpte jag honom med att skriva ett Cv så att han kan få ett riktigt bra jobb till sommaren. När han skulle vidare på fest åkte jag till Julia. Där blev vi efter bara några minuter upphämtade av en stolt Edvin som nyligen tagit körkort. Det blev att dra vidare hem till honom där även Olle, Lovisa, Vickan, Gusse, Moni, Båne och Kullman var. Vi kollade film och när alla började bli rastlösa räddade jag kvällen med att komma på lite kortlekar. Fråga mig inte varifrån jag får alla idéer, men jag lyckas nästan alltid komma på någon nytt kortspel fantasifull som jag kan va ibland.

Idag har jag bestämt mig för att åka ut till mormor. Jag ska göra som gjorde i somras då jag ringde och sa att jag inte orkade komma och 5 minuter senare ringde på dörren. Då blir hon först besviken över att hon har ett barnbarn som inte bryr sig om henne och sedan ännu gladare än vad hon skulle blivit annars när jag väl dyker upp. Funderar även på att stanna till i stan och köpa med mig en toning eftersom jag fick en av mina sk hårkriser igår och slet av mig löshåret innan jag gick och la mig. Nu är det jätte kort igen och slitet och äckligt och jag hatar att känna att jag har äckligt hår.
| | Kommentera |

Tandläkartid 08.00

Det var inget annat än jobbigt att gå upp klockan halv åtta idag för att besöka tandläkaren. Jag höll nästan på att somna där jag satt i läkarstolen och för första gången så tillät jag mig själv att blunda under tiden tandläkaren undersökte mina tänder. Jag har alltid tyckt att det känts konstigt förut och plågat mig själv med att kolla rakt upp i det där starka ljuset som gör att man blir tårögd, men i morse var jag så trött att det inte fanns några andra alternativ. Direkt när jag kom hem kröp jag ner i sängen igen, lättad över att jag inte hade några hål och belönade mig själv med att ta lite choklad från brors rum och satte på Walk the line. Har sett bättre filmer, men den var helt ok och absolut värd att se.

Igår kväll var jag hos Louise Nilsson och kollade hockey tillsammans med henne, Erica, Andy & Adam. Mysigt folk! Efteråt satte vi på The Notebook och den var däremot en av dom bästa filmerna jag sett. Hann förvisso inte se klart slutet, men filmen i sig var helt underbar! Man fick lust att lägga till varenda scen på minnet och sättet den är filmad, naturen runt omkring, kommer Svergies filmindustrin någonsin komma upp i den nivån?  Hann även att kära ner mig i hennes hus och varje gång jag kommer till nyrenoverade hus jag inte sett förut får jag lust att bli husarktiekt.

Kvällen innan spenderades hos Alex där vi var ett gäng som festade. Blev en riktitg lyckad kväll trots att det var jag som somnade först och på morgonen därpå började vi dagen med lite fyllekäk på kebabbaren. Värt!  Cunning klippte sig och Lina och Malin kom även ner till stan och då blev det pratstund på Steve's. Jag passade även på att ta lite snygga modellbilder på Cunning och Andy och resultatet blev allt som är motsatsen till dåligt. Eller hur? ;)

image80

Idag tänkte jag ta dagen som den kommer. Ska börja med att duscha och göra mig fräsh och sen får vi väl se vad som dyker upp. Kanske blir det att träffa Lovisa ikväll. Var ett tag sen nu och hon är saknad vill jag lova. Är även sugen på att baka om någon är på?
| | 2 kommentarer |
Upp