Everytime you touch me I become a hero

Nu var det länge sen jag fick tid att uppdatera. Har inte världens tid för att samla min tankar nu heller egentligen, jobbet väntar och jag måste hinna packa innan jag åker eftersom det blir Svartmåla efteråt. Får bli att jag skriver ner lite snabbt om vad som hänt de senaste dagarna sedan i tisdags:

Tisdag: Samåkte med stan tillsammans med Hanne för att träffa Malin och Frida. Köpte en tröjja + 2 klänningar (lämnade tillbaka båda igår eftersom jag kom på att jag aldrig kommer använda dom mer än en gång.  Och yes, jag lämnar tillbaka ungefär vartannat plagg jag köper...)  På kvällen blev det fiesta ute hos Malin. Riktig rolig kväll som slutade med att jag, Malin och Daniel hamnade i bubbelpoolen och vid 5 ungefär, efter att jag hade dammsugit hela nedervåningen gick jag äntligen och la mig.

Onsdag: Vaknade klockan nio och hade aldrig förr varit lite pigg och alärt som då. Jag och Frida lånade två av Malins cyklar och cyklade iväg till Ica Flamman för att göra oss av med alla flaskor och burkar. Vi njöt av solen och fantiserade om vårat företag vi en dag skulle starta, då vi skulle tjäna stora mängder pengar på att åka runt och hämta och slänga skräp efter fester hos ungdomar och annat folk. Tjänade lite extra pengar på panten trots att det först krånglade och påvägen tillbaka hämtade vi min moped hos Sofia och körde i skräck tillbaka i rädsla av att polisen skulle se att Frida inte hade någon hjälm...
 Resten av dagen segade jag till tusen. Jag satt hemma och ruttnade i datorstolen, sökte runt på nätet, läste bloggar och tävlade på lite olika sidor.  Hann också med att pröva min brors mini motorcykel som går i ca 60-70km/h och gjorde inte annat än satt och garvade när jag körde runt och hela jag vibrerade. Läskigt, men fantastiskt kul.
 Klockan åtta bestämde sig jag och Julia för att gå och se Sex and the City på bio. Det blev bråttom och jag har nog aldrig fixat mig snabbare än vad jag gjorde då. Bion började klockan nio och en halvtimma innan fick vi reda på att Alex och Johan även var på och att de hade 4 biobiljetter och villa bjuda ut oss. Vi hade tur och hann och jag kärade ner mig i filmen totalt. Hade inte sett ett endaste avsnitt med serien innan så för mig var både de fyra huvudpersonerna och alla händelser nya. Vad ska man säga om inte att man satt och skrattade ena sekunden och andra satt och rös? GÅ OCH SE TJEJJER! Gick sedan hem från stan, killarna följde oss och somnade ännu en natt väldigt sent.

Torsdag: Vaknade upp hos Julia och började dagen med frukost i solen. Efter lite prat inne på Williams rum promenerade jag hem, städade lite snabbt samt diskade åt mamma och begav mig sedan till Hanne. Julia hade fått mig att bli sugen på att baka jordgubbspaj så det blev vad vi tre försökte åstadkomma resten av dagen. Vet inte riktigt varför vi såg oss som så tjocka att vi skulle göra en smulpaj för åtta personer, men så blev det i alla fall. Blev en jädrans stor paj som tog en evighet i ugnen, svällde över och hamnade på ugnsgolvet och som inte var annat än rinnande smör när den enlig Hanne äntligen var färdig. Ont i magen fick vi nog alla tre efteråt, men ja. Om ni inte har något annat bättre för er tycker jag nog att ni ska försöka få ihop en god jordgubbspaj och dränka den med mycket vaniljsås. För god, det blev den faktiskt tillslut. Spenderade även kvällen där och vi tog det så lungt som man bara kan göra, med undantag fainten med flygsmällaren.

Fredag: Lina ringde som vanligt och väckte mig. Hon hade åkt in för dagen in till stan och var uttråkad. Fick inte så mycket att säga till om utan hon dök upp när jag stod i duschen och skrämde livet ur mig när jag kom tillbaka därifrån och skulle gå ut på balkongen för att fixa till naglarna. Jag har nog aldrig (förlåt för att det är 3:e gången jag anväder det uttrycket idag) blivit så rädd som när hon plötsligt hoppade ur ur garderoben. Jag skrek, jag tog mig för ansiktet och kände efter så att jag fortfarande andades med handen på hjärtat och hann skrika till igen innan jag insåg att det bara var hon.
  Blev att åka in till stan med henne samt Julia och jag fick en tröjja köpt på rean, en tröjja jag ingenstans ska lämna tillbaka. Duktigt Lina! Efter att Lina åkt tillbakat till stan slank Julia och jag in på en pizzeria och spenderade någa timmar på Mozarella. Även Jakob kom och gjorde oss sällskap så det blev en mycket trevlig stund. Kvällen tillbringades ute i Malmslätt. 

Idag är det lördag. Jag ska snart åka och jobba på Linds Café en stund innan det bär av till Svartmåla tillsammans med Gamen, Olle, ev Gusse och Edvin. Ser fram emot en trevlig helg nu så kan inte annat än att  hoppas att tiden på jobbet går snabbt..  Adjö!
  
| | En kommentar |

SlarvMaja

Som Julia brukar säga, " Det lönar sig aldrig att leta efter saker, de kommer alltid fram med tiden ändå."

Den har varit borta sen början av maj och tiden jag har ägnat åt att försöka klura ut var den kan ha tagit vägen är alldeles för mycket. Igår fick jag tillbaka den av en slump när jag stod i kassan på Gina Tricot. Plötsligt kom jag och tänka på min älskade guldklocka som skulle ha passat så fint till klänningen jag precis hade betalat för. Automatiskt frågade jag kassörskan om de kanske inte hade fått in någon klocka på senaste tiden och när hon gick bort för att kolla bland kvarglömda saker och jag såg att hon tog upp den fick jag lust att hoppa upp och ner av glädje. Hur en klocka kan skapa så mycket glädje har jag svårt att svara på, men för mig är det något speciellt med gamla smycken som man fått av personer man älskar. Den här fick jag av mormor i julklapp (hon hade ingen användning för den längre) efter att jag tjatat hela förra sommaren på att jag ville ha en klocka att ha runt halsen. Det är märket Certina så jag skulle gissa på att den är värd rätt så mycket pengar och jag skäms som varit så slarivg och glömt den i en provhytt. Egentligen har jag känt på mig att jag glömt den där hela tiden, men när mamma har frågat var den har varit har jag svarat att den låg i samma påse som mina jogging-skor som Anders/mamma/Niklas råkade slänga i sopporna. Ibland känns det ju så bra att lägga skulden på någon annan...

Jag är glad att den är tillbaka igen i alla fall och att den har hittat hem där den hör hemma.  För mig är det lycka på hög nivå :)
| | En kommentar |

Seven days of the week I can drive in my sleep


Ikväll känns det bra att det bara är jag som vet vad jag har ställt till med.

Började min dag idag med att springa tillsammans med Lina som sagt. Självklart började det ösregna och efteråt var jag så trött och illamående att jag trodde jag skulle somna när vi slog oss ner i gräset vid sidan av slussen i Tannefors. Kom och tänka på hur skönt det var att bara kunna ligga där och låta tiden rinna iväg utan att man hade bråttom hem till något och kom fram till att det nog inte gör så mycket att det inte är världens bästa väder just nu. Bara jag får koppla av och vila ut så kan det va vilket väder det vill.


Ikväll har det blivit mys och det har setts på Evan Almighty.  Rolig film jag definitiv rekommenderar om man gillade Bruce den allsmäktige. Nu är klockan halv två och jag är trött som satan. Blir röjj imorgon så vore ju bra om jag kunde ta tag i att gå och lägga mig nu så att jag blir utvilad..

Öland-storyn är jag för seg för att berätta. Är nog dom flesta som var där över midsommar skulle jag tro...

| | En kommentar |
Upp