upside downJag har ett måste varje sommar och det är just vad ni ser på bilden. Att göra en bakåtvolt. Det bevisar att jag ännu inte blivit stor, vuxen och klumpig och det är något jag aldrig vill bli.

Idag åker jag iväg till Västervik. Jakob har land där som jag ska få besöka och om det är fint väder har han lovat att jag ska få åka wakeboard. Blir inte borta länge, kommer troligtvis hem redan imorgon. Ha det fint!

| | 3 kommentarer |

a jump for life

Idag har det blivit yttligare en härlig dag på Långholmen. Nu är jag hemma igen, armarna svider efter 3 dagars konstant sol och jag ska snart ut och träna med Widar. Tveksamt om jag överlever att springa med honom, men jag ska göra mitt bästa för att leva upp till förväntningarna.

Även idag kom båten förbi som kommit förbi de andra dagarna och kastade i ankaret ca 20 meter ifrån oss. Nu jävlar tänkte vi att det var dags att ta kontakt med de där och kolla upp vilka det var som hindrade oss från att sola topless när solen stod som högt. Bivves badbyxor och härliga dialekt var inte svår att känna igen och på eftermiddagen tog jag äntligen mod till mig att verkligen kolla upp om det var han, vilket det nu självklart var. Det ledde hur som helst till att vi fick göra hans gäng sällskap på deras båt och jag var framåt och bad om att få åka lite ring. Visserligen var det inte alls lika härligt och njutbart som de gånger jag och Lina har åkt, men visst var det kul att känna skräcken och paniken komma varje gång han svängde till. Andra gången fick jag sällskap av en annan (minns inte namnet) och då fick vi en jädrans fart som ledde att jag pang i bygget landade med ansiktet före. Jag kunde knappt känna det i vattnet och om jag inte hade varit med de där fyra killarna hade jag nog skrikit så högt jag kunnat, för ont som tusan gjorde det. Tog ett bra tag innan ansiktet kändes normalt igen och ringden lämnade jag ensam. Härligt folk hamnade vi med i alla fall och ännu en gång blev det en sån där härlig dag då massa oväntade saker hände. Nöjd var det ja.

| | 2 kommentarer |

when life's great

Befinner mig i Svartmåla, ute på Linas land för tillfället så det är därför jag inte uppdaterar. Idag fick vi besök av Henric, Jakob, Jenå och Adam vilket ledde till att det blev en för jädrans bra dag. Har legat ute på Långholmen hela dagen och hoppat och dykt om vartannat från klippan. Framåt kvällen bjöd Linas pappa till med grillat kött åt allihopa och efteråt blev det fotboll, badminton och lite allt möjligt. 

Har även hunnit med att åka massa ring idag och det är så härligt att jag vet inte vad. Sommar så det skriker om det och om det inte vore för att man behöver tänka på framtiden här i livet skulle jag kunna leva med liknande dagar livet ut. 

 

Om vad jag gjort tidigare dagar får ni reda på när jag kommer hem. Bilden som jag kom åt nu ikväll är från mamma Gamsäters kamera (som jag för övrigt satt och lärde ut hur man utnyttjade den på bästa sätt imorse). Inte heller hon kunde låta bli att fota hur nöjda vi blev när maten äntligen stod på plats.

Hoppas ni har det lika bra som jag. Dags för mig och Lina att nanna. Godnatt!

Och om ni är lite sugna på nya textstilar till datorn? Klicka här.

| | Kommentera |
Upp