Kort om helgen

Har precis laddat upp en massa bilder ifrån Markus fest igår och kan inte säga annat än att det blev en lyckad kväll! Speciellt om man jämför den i fredags i alla fall, då det kanske inte gick som jag hade tänkt mig. Hade visserligen kul större delen av festen men konsekvenserna det ledde till efteråt gjorde inte riktigt kvällen värd. Kände inte så många mer än Olle och Edvin där heller så kände mig inte speciellt bekväm med sällskapet..

Hos Marcus däremot var det lite mer folk i min egna ålder och jag och Jonas blev sams igen, vilket kändes väldigt bra eftersom han inte var särkilt glad sen gårdagen. Det var mycket kul där i alla fall, nästan så att man kan kalla det  för en nyårs-repris.  Ska nog gå ner och sätta på tvättmaskinen innan jag åker iväg till Vickan nu bara eftersom hela jag blev dränkt av öl igår. Måste även tillägga att jag rökte min första cigarett igår också. Jag som hade bestämt mig för att aldrig pröva ..

image41

Ikväll blir det mys med tjejjerna hos Lai. Vi ska kolla på Singing Bee och käka chips för tredje söndagen i rad nu. Alltid lika mysigt att få samlas en söndagskväll och få prata ut om helgen med sina närmaste. Ser även fram emot att prata ut med Lina imorgon, som jag antar har en del att berätta eftersom hon inte fick hänga med till Tallboda
igår..

| |
Upp