Äcklad

Jag är inte personen som brukar bli äcklad av folk. Visst, jag är som de flesta andra som blir äcklade av våldtäcksman, pedofiler, folk som spyr, luktar svett och har fett hår, men jag är mer personen som letar efter anledningar till varför personen i fråga gör som han/hon gör. Kanske har den varit med om något i sitt förflutna som gör så att han/hon tänker annorlunda, kanske har man det jobbigt eller i vissa fall varit väldigt full så man faktiskt inte vetat vad man gjort. Jag brukar alltid komma på något så jag slipper gå runt och störa mig på någon i onödan.

Skillnaden nu är att det jag äcklas av går varken att skylla på fylla eller hitta någon som helst anledning till. Kanske borde det mer sitta som stora knivar i magen av besvikelse, men jag kan inte råför att jag inte gör annat än att äcklas den här gången. Jag vill inte ens veta att det har hänt, vill inte inse att någon jag trodde att jag kände i själva verket var en stor idiot. Vad för slags är nog bäst om jag håller för mig själv (ni som känner mig, vet säkert vad jag syftar på ändå) för det är som sagt, inte meningen att jag ska skämma ut eller trycka ner folk här. Jag tycker bara om att skriva vad jag tycker och lätta på hjärtat ibland. Och visst, ni får tycka att jag överdriver, (man gör det när man är upprörd) men dom som inte förstår varför jag känner som jag känner har inte med mig att göra.

Nu sätter vi punkt på det och lägger mitt äcklande bakom oss. Dagen idag har varit bra och det var underbart att åka skridskor med skolan på eftermiddagen.  Vädret var på topp och man  fick nästan ha solen i ögonen under hela tiden vi åkte och jag kan inte göra annat än att älska att åka skridskor. Det som sjunker dagen till att den bara  har varit bra är att det gick skit på teknikprovet och jag kommer troligen få en sänkning där, som jag troligen kommer få i en rad olika ämnen nu till sommaren. Inte för det gör mig särskilt mycket egentligen, eftersom jag troligen kommer in på vad jag vill ändå, men kul kan jag ändå inte påstå att det är. Som jag skrev ovan så försöker jag alltid hitta anledningar till allting, så den här gången skyller jag på att jag var uppe till klockan halv två kvällen innan och gick upp klockan sju på morgonen och fick alltså inte tillräckligt med sömn. Helt ok bortförklaring faktiskt, kanske aningen onödigt bara.

Har även hunnit fika på stan idag med Lina, gått på dansen och köpt mig ett par nya skor. Tygskor, som vanligt svarta eftersom jag tycker det är enklast att köpa svarta skor. Dom tröttnar man aldrig på och man kan ha dem till allt. Tycker faktiskt inte det är ett dugg kul med skor, till skillnad från många tjejjer som är helt skogalna och har ingen vidare bra känsla för det här med stil när det kommer till vad som ska sitta på fötterna. Och ja, då är det väl ändå bäst att hålla sig till stilrena enkla svarta skor tills vidare? Aningen tråkigt kanske, men det får bli ett par roligare skor till sommaren sen...
| |
#1 - - Anonym:

vad går man in på när man vill designa sin blogg lite?

#2 - - Anonym:

varför har du bilder på din blogg på folk som inte äns tycker om dig?, undrar bara....

#3 - - Hannaw:

lina, skor är det bästa som finns! ;d haha. det är det som är pricken över i:t :D

#4 - - Lina:

Svar: Jag har ingen speciell sida jag går in på när jag lär mig hur man designar bloggar utan söker runt på google för att hitta tips som andra har lagt ut.

Och till den andra anonym så förstår jag för det första inte varför du inte kan säga vem du är och sen kan du ju alltid tala om vilken bild du syftar på?

Hanna, du har nog både det ena och det andra att lära mig om skor skulle jag tro ;D

Upp