När gräset inte är grönare på andra sidan och det blir grönt vart man än går och Lina är lycklig, lycklig, lycklig.

Idag har minsann Gud stått på min sida. Hela dagen, ifrån att jag slog upp ögonen på morgonkvisten har varit bra. Morgonpromenad med Lovisa till Ica på morgonen, där det var fiskdamm och 3.90/hg för lösviktsgodiset på Ica. Sen bar det av till stan och jag blev inte seg en endaste gång. - Gick lika ivrigt som vanligt runt och letade febrilt efter en fin mössa med halsduk till pch hittade faktiskt tillslut en som jag ville ha på Åhlens, fast i fel färg och då ringde den snälla personalen ner till Tornby och la undan en åt mig. När hungen löpte ikapp oss gick vi till Mc.Donalds och då kom en viss Filip Johansson och slog sig ner vid vårat bord. Hade faktiskt inte pratat med honom på evigheter sen dess så det var mycket trevlig att få höra lite smått och gott om språkresan han varit på m.m.

När allt på stan hade stängt och folket började röra sig hemåt tog Lovisa & Julia hissen ( jag tog trappan, så hurtig som jag är) upp till hennes lägenhet där vi tog det så lungt som man bara kan ta det. Slappast hade vi det och när vi var ordentlgit utvilade och Julia hade tagit bussen till sin älskade Jakob promenerade jag & Lovisa ner till Steve's där Malin & Lai mötte upp oss med varsit stort léende på läpparna! Lina, Sofia, Simone och Simone var också där så det blev en trevlig måltid för mig och mina kycklingspett.


image9
Ny favorit jag inte vill leva utan!

Efteråt åkte de andra hem till Sofia, men jag & Lovisa gick till Mc.dondals istället och slog oss ner vid Rustan, Petter & Roos, som vi tidigare stött på på Ågatan. Vi snackade lite om jonas släkt och så, som varken jag eller Lovisa kan få nog av och tillslut blev det film och mys. Självklart är jag lika glad som vanligt över att ha fått träffa Jonas igen så redan nu kan jag ge mig på att jag kommer sova extra gott inatt och vara lite extra glad imorgon!
Härlig känsla de där!

Funderar också på att klippa av mig mitt slitna hår? Det var Lovisa som nämde det någon gång på stan idag och sen dess kunde jag inte låta bli att släppa tanken ifrån mig. Har speglat mig alldels för mycket idag och trots det har jag inte kunnat bestämma mig hur jag jag göra.. Svårt. Jätte svårt faktiskt.

Nu är det nog bäst att jag går och lägger mig.
Det är mycket som ska hinnas med imorgon!

Godnatt!

| | En kommentar |

Två förbannelser och en glad busschaufför.

Det måste vila en förbannelse över min cykelnyckel. I morse var det andra gången på kort tid den var spårlöst försvunnen och jag sprang runt hemma och letade desperat efter något jag visste att jag inte skulle hitta. Det dröjjdje alldels för länge innan jag insåg att den inte skulle komma fram och när skolan redan hade börjat fanns det bara en sak att göra; Ringa Pappa! Och självklart ställde han upp, för trots att jag hatar honom mest i hela världen så finns han alltid där jag när som mest behöver honom. Så jag måste dess värre erkänna att han kan vara bra att ha ibland..

I skolan flöt allt på och som vanligt gick jag & Lina till Mariagården på lunchen och fikade. En kopp kaffe + en kopp med choklad blev det och det finns inget mysigare än att slå sig ner i våran lilla "hörna" vi bosatt oss i och prata ut. För att prata ut lite då och då, det behöver alla!

Eftermiddagen passerade och blev för övrigt rätt så flum och när skolan slutat gick jag & Lina hem till henne och pluggade lite, vilket gick sämst! Hatar matten just nu. Gjorde två tal på 45 minuter eftersom allt bara blev fel, fel, fel och ännu mera fel! Det vilar nog en förbannelse över min mattebok också tror jag..

Så småningom blev det tennisdags och efter det blev det hem och stressa. Skulle plugga, äta, duscha, hinna ta det lite lungt och plocka iordning sen min stressiga morgon på mindre än en timma. Det hann jag förstås inte med och otur som jag hade missade jag bussen som gick 07.52 från kattfotstigen som skulle leda mig hem till Lovias nya lägenhet i stan. Jag hade sprungit hela vägen till busshållsplatsen och när jag har mindre än 20 meter kvar ser jag skiten åka förbi..SÅKLART!

Det blev till att ta 202:an istället så med bestämda steg och volymen på högsta hugg skyndade jag mig till den andra busshållsplatsen. Självklart så gick inte den bussen förrän om 20 minuter, så när 210:an kom tvekade jag inte en sekund att hoppa på den. Jag skulle ju ändå bli sen, så det var skitsamma att den gick åt fel håll och alltihopa. Huvudsaken var att jag fick sitta och ta det lungt ett tag, vilket jag förstås inte heller fick. Det var nämligen världens härligaste busschaffuför som befann sig på bussen. Det visste jag förstås inte först att det var, så min första tanke när han gick bak i bussen vid sluthållplatsen var att jag skulle bli våldtagen, men icke då! Han var världens trevligaste person och började snacka om allt mellan himmel och jord med mig och när han skulle fortsätta köra igen bad han mig att komma fram och fortsätta prata.

Så snäll som jag var ställde jag mig där framme och började intressant lyssna på allt han hade att säga. Och det var inte lite ska ni veta! Han babblade på hur han kunde analysera folk genom att lyssna på hur de talade, vad de sa, hur djupt de kollade med ögonen m.m och berättade om hela hans liv från att ha utbildat sig till elektriker till att ha blivit en busschaffuör..Så berättade han om hans intresse att skriva, vilket vi delade så vi började diskutera om vad man kunde skriva och inte skriva och alla fördomar folk har om varandra hela tiden. Helt sjukt var det, men det kändes som jag hade känt den där killen hela livet!

Tillslut kom jag i alla fall fram till min älskade Lovisa där även Simone var och det bjöds det på varm oboy, rundtur i lägenheten och Desperate Housewifes. Riktigt mys hade vi det och de hade fått det så fint så fint! Till helgen blir det att sova där och jag ser redan fram emot det! En kvällspromenad till Nära dig vore inte dumt inte!

Dags att ta bort smink och läsa läxor.
Klockan är 22.48 så det blir sent idag också. Skulle ju egentligen ha fått sova ut igår natt, men jag fick sms fram til halv tolv så hann aldrig somna innan dess. Inte för att det gjorde något, men lite sömn hade inte vart dumt..
| | Kommentera |

Och visst är stämningen go i Göteborg ;)

Helgen passerade lika snabbt som en morgon för min del och det är knappt så jag har hunnit sätta fötterna på min egna matta här i rummet. Igår så var det fullt upp med olika folk att träffa och i lördags var jag ju i Göteborg med Olivia och Hanne. Riktigt nice! Vi fick åka med den sk scoutbussen framåt och tillbaka helt gratis, så bättre kunde det ju knappt blivit. Inte för att det blev så mycket köpt eller så (bara en klänning för min del), men roligt hade vi det allt och vi hittade ett jätte mysigt matställe där vi spenderade över en hel timma. Egentligen så hade jag sett fram emot att gå och äta på Hard Rock café, men det blev en besvikelsen. Jag hade trott det skulle likna det jag tidigare har varit på i Las Vegas, men det var så långt därifrån man kunde komma..

På kvällen blev det Liseberg och jag måste erkänna att jag tvekade stort om jag skulle köpa åkband eller inte. Det var verkligen hur mycket folk som helst där och jag måste erkänna att vi inte hann åka sådär super mycket med grejjer, men det blev åkband för min del i alla fall och jag mår alltid lika bra av att åka runt och fara framåt tillbaka. Lycka kallas det, enligt Lina Berg.

Olivia fick också träffa sin drömkille som hon inte har kunnat sluta tänka på sen hon sist var där med Hanne i somras. Jakob hette han och hon hade tjatat hela dagen på hur otroligt snygg han var och allt sådant, men sedan när vi kommer fram till Kanonen och han till våran stora förvåning står där, är det i själva verket en svart emo med ölmage! Och inte för att jag har något emot emosar eller så, men jag tycker inte det är sexigt med bleka tjockisar som har svart hår och ärr på armarna..That's it!

Det blev en väldigt lyckad dag för vår del och det kändes mer än bäst att äntligen få göra något med mina gamla barndomsvänner! Jag har trots allt känt dem båda sen sexors och sådana nära vänner vill man inte släppa taget om i första hand. Tack för en underbar dag flickor!

Nu är det läggdags för mig som gäller! Första dagen på månader som jag går och lägger mig innan halv elva och om det är något jag behöver mer av så är det just sömn..

Godnatt!
| | 3 kommentarer |
Upp