InfoComp

Idag har jag varit på öppet hus på Infocomp och det gav faktikst bara positiva vibbar. Det kändes som en familjär skola som påminde lite om en lägenhet där man snabbt kände sig väldigt hemma och att det serverades cider och godis var ju självklart ett stort plus. Skolans upplägg och tider verkade också bra och det är många linjer som intresserar mig så det är helt klart ett altenativ. Slappt att skoldagarna bara är till två också, utan håltimmar och alltid möjligheter att stanna kvar efter skolan och läsa på och få hjälp utav lärarna. Folket  som gick där verkade också trevliga. Jag, Emma & Lina har ju fått in taktiken nu med att lära känna nytt folk så det förvånade inte mig ett dugg att vi gick hem med två nya kontakter i bagaget. Att dom både var snygga och snälla gjorde ju inte saken sämre så bara att få lära känna dom bättre är ju en sak som lockar.


Nu ska jag vara duktig och läsa på lite om genetiken innan jag går och lägger mig. Jag har aldrig pluggat så lite till ett prov som till det här så blir "spännande" att se vart det leder. Fick Mvg på spanskaprovet idag så känns inte som ett stort måste att få mvg på det här provet också direkt.

Ciao!

| | Kommentera |

En tid, en sanningens tid

Det går så bra  med att planera för min del. Eftersom jag inte fick något gjort igår så tänkte jag att att jag skulle råplugga från klockan sex till åtta idag, men vem ringer inte på dörren då om inte Honken? Han ringde tio minuter innan och sa att han var påväg och då hade jag nästan precis kommit ut ur duschen och hela rummet var ett endaste stort kaos, som vanligt. Det blev att förvandla sig till en zombie för ett tag och göra allt i turbofart och köra "allt-in-i-garderoben-taktiken som blivit allt för vanlig på senaste dagar. Fast det var det förstås värt, för efter en myskväll med Henric kan man inte vara på bättre humör och på bra humör behöver man va för att orka med allt elände. Eller elände och elände. Det blir förstås vad man gör det till och den här gången funderar jag faktikst på om det är värt att bränna ut sig för 2 prov den här veckan? Jag fick ju faktikst Mvg på både matteprovet och geografiprovet som vi fick tillbaka idag så det kanske får räcka? Tror faktiskt  jag kör på det den här gången.

För övrigt så har jag blivit kär i Maries Fredirkssons låt Den bästa dagen. Den passar så bra in just nu och får en att känna sig så fruktansvärt lycklig på något sätt.

Nu är jag på väg igen letar efter sanningen
Letar efter ro i min själ
Jag får alltid samma svar så många lögner som finns kvar
Så mycket oro i min själ
Ett liv ett sökande liv. En tid en tvekande tid
Det här ska bli den bästa da'n i mitt liv
Den första och den största da'n i mitt liv
Jag ska hålla kvar den känsla jag har att jag älskar
Vågorna som når min strand ger lugn och lycka i mitt land
Så mycket trygghet i min famn
En enda solens dag en enda månens natt
Så mycket kärlek i min famn
Ett liv ett levande liv. En tid en sanningens tid
Det här ska bli den bästa da'n i mitt liv
Den första och den största da'n i mitt liv
Jag ska hålla kvar den känsla jag har att jag älskar
Ett liv ett levande liv. En tid en sanningens tid
Det här ska bli den bästa da'n i mitt liv
Den första och den största da'n i mitt liv
Jag ska hålla kvar den känsla jag har att jag älskar
Det här ska bli den bästa da'n i mitt liv
Den första och den största da'n i mitt liv...

Me like!
| | Kommentera |

Ajdö stress!

Det var egentligen i lördags som jag skulle börja med mitt "nya" liv, men efter katastroften igår bestämde jag mig för att börja idag, Nu istället. Nu har jag tagit det lungt hela dagen, njutit ordentligt av de 2 bitarna toblerone som mamma kom in med för ett tag sen,  skrivit av mig i bloggen  och  dushat av mig mitt  "gamla stressiga liv". Nu blir det ingen mer stress och hädanefter ska jag inte tillåta att Gud jävlas med min tid hela tiden. Jag ska sluta komma försent till allt, jag ska göra läxorna i tid (så jag slipper grina sista kvällen och plugga arslet av mig) och jag ska ge tid till alla vänner som jag saknar så ofattbart mycket! Inget småätande ska det inte heller bli och jag ska aldig mer hetsäta så mycket att jag måste spy upp maten efteråt. Nu är allt sånt puts veck, något förflutet som är förträngt om några dagar och jag ska göra allt för att inte bli sockersugen. Jag ska bortsa tänderna direkt efter maten, äta frukt istället och droga flourtabletter och tuggummmin. Jocke & Lina kommer finnas där och stötta mig för dom är de enda som jag har pratat ut med om mina allvarliga matproblem.
 Okej, där lät jag som värsta psyket, men det är väl ungefär som ett sånt jag känt mig under senaste tiden. Jag har inte hunnit med att leva med mig själv, inte hunnit med och lagra allt jag gjort och i stort sätt känt mig som en robot som bara gick runt och gjorde de saker den blev tillsagd. Jag har tvingat mig själv att inte gråta mig till söms och verkligen fått tvinga mig själv upp ur sängen på mornarna när jag knappt hunnit sova någonting. Och tro nu inte att jag går runt och  tycker värsta synd om mig själv hela tiden och tappat livslusten eller något. Det är bara det att jag vet att jag skulle må så mycket bättre om jag för en gång skull lyssnade på mig själv och gjorde något åt det här. Det finns folk som har mycket större problem, men små problem är också problem och varje problem går att lösa på något sätt och nu ska jag verkligen ta tag i det här.

Dags att klä på sig och fixa sig så jag hinner läsa lite Genetik innan jag cyklar iväg till Jakob! Har inte varit med honom på två och en halv vecka så jag längtar som en liten treåring. Lite jakob är nämligen en perfekt början i mitt nya så kallade "friska liv´.

Ciao!
| | Kommentera |
Upp