Allt är för bra för att vara sant.

Allt är verkligen för bra för att vara sant just nu. Det börjar allvarlig skrämma mig. Bara bra saker har hänt på
den senaste tiden och hela jag bara sprudar av glädje vart jag än går känns det som. Vad är det för dåligt som väntar mig egentligen? Det kan omöjligt fortsätta såhär bra länge till..


<3

Idag har det varit en konstig dag i skolan. Igår gick jag runt och störde mig på allt och alla, men idag har skoldagen varit jätte slapp och har till större delen bestått av skämt, skratt och tårar. Tårarna är ifrån idrotten när Lina kastade in mig i en bänk på volleybollen. På något sätt så fastnade jag med ena foten nertill och flög över med andra kroppen och slog i marken med typ alla tår på vänstra foten  brutna. Okej, kanske inte brutna men jag var tvungen att gråta lite annars skulle ingen förstå att jag faktiskt hade ont eftersom jag alltid börjar garva? när jag skadar mig. Säg mig varför tack, men det har alltid varit så. Det gjorde i alla fall jätte ont men jag fortsatte spela och var egentligen bara glad att jag fick något att skylla på när jag gång på gång klantade mig..

Tennisen fick jag hoppa över i alla fall och istället följde Lina med mig hem. Jag var tvungen att visa min video jag hade spelat in igår åt henne för att göra henne glad (hon är långt ifrån lika glad som jag den här perioden). Det slutade i alla fall med att vi tillsammans spelade in en ny video och den är så rolig att jag får kramper i magen varje gång jag tittar på den. Tyvärr kan jag inte bestämma mig om jag ska våga lägga ut den på youtube eller inte. Jag antar att det redan snackas en hel del om mig och dels kommer ingen mer än vi förstå våra interna skämt i den.. Men men. Jag får samla lite mod tills imorgon så får ni se den då ;)

Nu ska jag  gå och  ta hand om min fot. Den behöver vila lite så jag kan dansa imorgon.
Godnatt!
| | Kommentera |

Huvudvärk.

Jag satte nyss på Lugna Favoriter, i hopp om att min huvudvärk ska gå över men verkar ha bosatt sig riktigt rejält den här gången och ger sig inte ändå. Fråga mig inte varför jag inte har tagit en huvudvärkstablett, för det vet jag inte själv men när man inte har mer huvudvärk än ca 2 ggr/år känns det som man får stå ut lite. Man behöver ju ha ont i huvudet ibland för att lära sig att uppskatta alla gånger man slipper det. Ja, så är det nog.

Igår var det i alla fall studiedag och som de flesta säkert såg i min bilddagbok hade Bea bett mig att komma till skolan och redovisa för en undersökning som vi på elevrådet har genomfört. Jag tyckte inte om idén och när jag öppnade dörren som ledde intil matsalen förstod jag inte vad jag höll på mig! Vem offrar sin studiedag, om så väl tio minuter för att gå till skolan? Nej, så gör man bara inte.
  Efteråt däremot kände jag mig som världens mest respekterade person. Plötsligt hade det blivit ombytta roller och nu var det inte längre eleverna som kom droppandes in i klassrummet  och skyllde på att klockorna går så himla olika på skolan. Nu var det jag och Axel som alla såg upp emot och det var vi som bestämde vem som fick prata och det var vi som fick argumentera emot lärarna som plötsligt blivit "elever". Det var faktiskt  rätt så kul nu i slutändan och jag kan inte säga annat än att jag garanterat växte som person när jag stog där inför nästan ALLA lärarna och skulle prata om stressen på skolan m.m. Det tror jag inte många skulle våga göra i min ålder faktiskt.

Sådär. Nu har jag väl fått alla mina trogna bloggläsare att tro att jag  verkligen inte har något liv och inte blir det bättre av att jag ska gå och lägga mig  tidigt idag och stänga av datorn för att göra läxorna. Nästan pinsamt ju,
men jag har ju trots allt mina orsaker. (Huvudvärken)

Godkväll!

| | Kommentera |

Brors födelsedag idag ;d

Då var man tillbaka till skolan igen då och om jag ska vara ärllg så kändes det helt ok faktiskt. Dagen gick snabbt och jag kände verkligen av vilken skillnad det var att gå till skolan sen sist jag var där och gick hem med en stor klump i magen och aldrig ville tillbaka. Nu var man utvilad och blev ändå rätt så pepp på de uppgifer man fick och efter att jag har skrivit klart det här så ska jag  ta mig i kragen och göra de läxor vi fått, så jag har dem gjorda. Här ska det planeras nämligen!


image16

 Idag är det även min brors dag och trots att jag gick och funderade större delen av dagen  idag på vad jag skulle köpa kunde jag inte komma på något kul. Jag bestämde mig istället för att inte köpa något alls och bakade en tårta åt honom när jag kom hem. Drömrulltårta med smörkräm, täckt av grädde och garderad med choklad blev det som jag sedan placerade på ett silverfat och omringade med färska blåbär. Alldels för gott. Trots att det har gått snart tre timmar sedan jag åt känner jag mig fortfarande som en uppstoppad elefant. Men men, är det födelsedag så är det! ;)

Finns inte så mycket  mer att skriva om dagen faktiskt. Hade räknat med att skriva mer, men det tog plötsligt stopp i hjärnan på mig så troligen betyder det att jag borde ta tag med skolarbetet. Ett stort Grattis till bror och ett stort tack till Andreas som igår kom på att min cykel stod vid Ekholmsskolan när jag hade gått ändå till honom för att hämta den (Y). Det kändes inte alltför bra måste jag medge..
| | Kommentera |
Upp